Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miejsce godne zaufania wątek zamknięty Mój pięcioletni syn uczęszcza do tej placówki od prawie dwóch lat.Panie,...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 maja 2009

Polecam wątek zamknięty Bajlandia to miejsce do którego od prawie dwóch lat moja 4 letnia corka...
~Grzegorz Kozłowski
-

dodano: 6 maja 2009

Gorąco polecamy !!! wątek zamknięty Nasz synek chodzi do Bajlandii już drugi rok, jest przeszczęśliwy ( i my...
~Agnieszka
-

dodano: 4 maja 2009

rewelacyjne miejsce dla dzieci wątek zamknięty moja córka uczeszcza do Bajlandii od 2.5 roku zycia. Opieka jest wspaniała,...
~Kika
-

dodano: 4 maja 2009

100% polecam wątek zamknięty Mój synek chodzi już dwa lata,uwielbia chodzić do przedszkola,obiady też jemu...
~sylwia
-

dodano: 1 lutego 2009

polecam wątek zamknięty córka chodzi juz 2 lata .bardzo dobrze sie rozwija i uwielbia panie z...
~iwona
-

dodano: 30 stycznia 2009

Gorąco Polecam wątek zamknięty Moje dziecko uczęszcza tam od początku ok 1,5 roku.Polecam wszystkim bo wiem...
~kj
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 września 2008

Basia - opinia wątek zamknięty Moja córka, Karolinka, chodzi do Bajlandii już rok. ja jestem bardzo...
~Basia
-

dodano: 11 maja 2008

alexa12 - opinia wątek zamknięty Mój syn uczęszcza do Bajlandi i jest zachwycony. Gdy przychodzę po syna po...
~alexa12
-

dodano: 24 stycznia 2008

Monika - opinia wątek zamknięty To znakomite miejsce, w którym dzieci aktywnie spędzają czas.Profesjonalna...
~Monika
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 grudnia 2007

Bajlandia - szczerze odradzam. wątek zamknięty Ponizej przedstawiam b. skrocony opis tygodniowego pobytu synka w tej...
~Przemysław
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry