Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna - ocena nowy temat Jestem stałą klientką Baltic Cars. Samochody są zawsze sprawne, czyste i...
~Joanna
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 czerwca 2025

Kasia - ocena nowy temat Rzetelna firma, po ustaleniu telefonicznym warunków wynajmu wszystko...
~Kasia
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 26 czerwca 2025

Gizela - ocena nowy temat Bezproblemowy wynajem zgodnie z ustaleniami dokonanymi podczas rezerwacji....
~Gizela
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 27 czerwca 2025

Robert - ocena nowy temat Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście !!! Niskie ceny jak za prawie nowe...
~Robert
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 czerwca 2025

Wiktoria - ocena nowy temat Z czystym sumieniem bardzo polecam!! Najlepsza wypozyczalnia w trojmiescie...
~Wiktoria
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 lipca 2025

Igor - ocena nowy temat Wybierając wypożyczalnie w trójmieście, sugerowałem się opiniami wystawionymi...
~Igor
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Anna - ocena nowy temat Fenomenalna!! tak tak i jeszcze raz tak!! Przyjechalismy cala rodzina do...
~Anna
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Kamila M. - ocena nowy temat Z całego serca polecam firmę Baltic Cars, wielokrotnie wypożyczałam auto i...
~Kamila M.
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 lipca 2025

Donata - ocena nowy temat najlepsza wypożyczalnia samochodów w Trójmieście, w Polsce, w Europie, we...
~Donata
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 lipca 2025

Agnieszka - ocena nowy temat Skorzystałam pierwszy raz z tej wypożyczalni i to był świetny wybór ! Obsługa...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 5 lipca 2025

Filip - ocena nowy temat Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście. Bez dwóch zdań. Niskie ceny, samochody...
~Filip
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 5 lipca 2025

Dominika - ocena nowy temat Duży wybór samochodów od miejskich po wygodniejsze na dłuższe trasy. Duży...
~Dominika
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 10 lipca 2025

Grzegorz - ocena nowy temat Bardzo polecam tą wypożyczalnie z kilku powodów - samochod był taki jak...
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Bartosz Wiśniewski - ocena nowy temat Właśnie zdałem samochód po tygodniu użytkowania. Wszystko profesjonalnie i...
~Bartosz Wiśniewski
1

ostatnia odp. 2 dni temu

adad1970@o2.pl - ocena nowy temat Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa i auto czyste i...
~adad1970@o2.pl
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Darek - ocena nowy temat Super miejsce! Auta czyste i zadbane, obsługa profesjonalna i bardzo miła:)...
~Darek
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 11 lipca 2025

Marcin Pelczar - ocena nowy temat Najlepsza wypożyczalnia w trojmiescie Bardzo duży wybór samochodów Mila...
~Marcin Pelczar
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 lipca 2025

Maarten - ocena I have been using the rental company for several years. I live abroad and the...
~Maarten
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

Weronika - opinia wątek zamknięty Cudowna obsługa klienta, wypożyczenie poszło sprawnie, autko czyściutkie i...
~Weronika
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 9 października 2021

Mariusz - opinia wątek zamknięty Wypożyczyliśmy auto na wakacyjny wyjazd w góry. Samochód otrzymaliśmy czysty...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 lipca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry