Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fela - opinia wątek zamknięty Nie kompetentne rejestratorki , wyśmiewają się ze starszych osób... w trakcie...
~Fela
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 maja 2021

Paweł - opinia wątek zamknięty Ogólnie przychodnie można polecić ale największa wada tej przychodni to pani...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 stycznia 2020

Super wątek zamknięty Super przychodnia, nigdy nie mam problemu z rejestracją, a kadra jest...
~Aria
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 października 2019

Polecam! wątek zamknięty Przemiła obsługa i fantastyczni lekarze!
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2019

Magda wątek zamknięty Przychodnia bardzo pozytywna. Przeczytałam tu dużo negatywnych opinii na...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 listopada 2018

dr Olkowska - nie polecam!!! wątek zamknięty Niestety miałam tą nieprzyjemność zapisać się do tej Pani jako lekarza...
~Hanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 września 2018

Super przychodnia gdyby nie dr Olkowska wątek zamknięty Bardzo przyjemne pielęgniarki, zawsze z uśmiechem na twarzy. Łatwo się dostać...
~Gość
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 marca 2018

Polecam wątek zamknięty Jeśli do lekarza pierwszego kontaktu to tylko tam..Człowiek traktpwany jest z...
~Karolina Kadaj
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 września 2017

Najlepsza przychodnia wątek zamknięty Baltic Clinic to najlepsza przychodnia na NFZ, do jakiej miałam okazję...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2017

Przyjazna Przychodnia wątek zamknięty Od niedawna zapisałam się do tej przychodni. Panuje tu mila, przyjazna...
~Monika
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 grudnia 2015

polecam wątek zamknięty Wspaniała przychodnia, gorąco polecam! Pani Barbara Orfanu to profesjonalny...
~Alex
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Nareszcie wątek zamknięty W końcu powstała normalna Przychodnia na Witominie. Aż miło się tam chodzi -...
~Paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

Zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo mile zaskoczona , od samego wejścia bardzo czysto oraz ładnie....
~Pacjentka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 grudnia 2015

baltikc klinik wątek zamknięty wspaniała opieka pacjenta lekarze profesjonalni nie czuję się jak intruz jak...
~Zosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

POLECAM wątek zamknięty Bardzo polecam nową przychodnię Baltic Clinic ,atmosfera i podejście do...
~Daria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

BARDZO POLECAM wątek zamknięty Super przychodnia,super lekarze,super personel ,miła i sympatyczna atmosfera...
~Jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Opieka... wątek zamknięty Witam, z przychodni skorzystałam dwukrotnie gdzie byłam z moją mamą....
~Elżbieta Kuniewicz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 listopada 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry