Balticprint

Produkty i gadżety reklamowe

Gdańsk, Mikołaja Reja 3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Wspaniała obsługa, szybka realizacja, profesjonalna pomoc i indywidualne...
~Gabrysia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2019

:) wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa, świetny kontakt email jak i telefoniczny....
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2018

Jak najbardziej polecam! wątek zamknięty Bluza wyszła świetnie, jakość wykonania b.dobra, haft szczególnie -bardzo...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2017

Super miejsce wątek zamknięty Świetny kontakt, błyskawiczne wykonanie i bardzo wysoka jakość usługi. Gorąco...
~Tosia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 czerwca 2017

Mega Ekipa BalticPrint wątek zamknięty Zdecydowanie polecam polecam ekipe BalticPrint! Sa to ludzie ktorzy zajma sie...
~LOKI
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 maja 2017

haft wątek zamknięty Haft na koszulkach polo i bluzach do firmy. Bardzo dobra jakość i rozsądna...
~Janusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 marca 2017

Zdecydowanie polecam!!! wątek zamknięty Wszystko zgodnie z zasadami feng shui :)
~Mistrz Małoceng
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2016

Będziemy tu wracać z zamówieniami! wątek zamknięty Nie ma się do czego przyczepić - najmilsza obsługa na świecie, pomocna i...
~Kamila
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 września 2016

Nadruki na koszulkach, bluzach, torbach i kubkach wątek zamknięty Realizowałem tam już chyba ponad 20 zleceń i zawsze wszystko było wykonane...
~tukal
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2016

!!!!! wątek zamknięty Prawda taka że, korzystałam kilkakrotnie jedynie same superlatywy :), Po...
~Łowca
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

POLECAM!!! wątek zamknięty Świetna jakość nadruków, profesjonalna i sprawna realizacja. Zamawiałam...
~hodowlaBD
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry