Widok

Banino - raj na ziemi

Czy jest tu ktos, kto kupil dzialke, dom, mieszkanie, bo Banino jest piekne i mu się tu bardzo podoba? Czy po prostu nie stac Was bylo na Gdańsk badz Gdynie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chyba jest tonajbrzydsza kasxubska wies. Nigdzie nie ma tak brzydko. Brudno, szaro, obskurnie. Każdy z naszych odwiedzajacych znajomych zniesmaczony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drodzy, bedzie nam Was brakowalo. Życzymy jednak szczęścia w poszukiwaniu swojego miejsca na tym leż padole.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

My mieszkamy w bliźniaku od 3 miesięcy. Wyprowadziliśmy się z Przymorza. Przestrzeń domu i okoliczni sąsiedzi przemawiają za Baninem. Z minusów: spodziewam się, że zima będzie mocno błotnista :/

Samo Banino jest fajne i ładne, trzeba jeszcze odkryć okolice na spacery i rowery, ale to jak będzie cieplej i więcej czasu. Na pewno jest gdzie aktywnie spędzić czas - jak się chcę.

Braliśmy pod uwagę różne miejscowości w okolicach Gdańska i Gdyni, ale zdecydował projekt domu i umiejscowienie mniej więcej po środku Gdańska i Gdyni :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To nie przez szeregi, tylko przez deweloperów. Kolejne inwestycje miałyby sens, gdyby szły w parze z rozwijająca się infrastruktura i poszanowaniem dla tego co już jest. Dobrze,że Banino się rozwija, bo przecież z jest tu mnóstwo małych dzieci, które fajnie jakby nie musiały za wszystkim do Gdańska uciekać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

przez te szeregi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No nie udało się, przez takich właśnie gargulców jak TY
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Błagam - pojdzie za głosem serca i wyprowadzcie sie :) Wierze ze znajdziecie swój wymarzony dom na ziemi skoro tu sie nie udalo. Do dziela!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja kupię na koszt skzukowo ☺
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale kupie sobie litry wody:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sklepie nie załatwisz się ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zniw brak wody w Baninie. Cywilizacja na najwyższym poziomie. Na cale szczęście sa sklepy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok wracajcie do domów w Gdańsku. To bylo głupie, ze je opusciliscie skoro byly spoko.

Przykro mi ze Was tu zeslano. Ale i tak Was kochamy i akceptujemy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cywilizacja nazywasz lidla i pozostałe sklepy? Zamiast walczyc o drogi i chodniko to co niektórzy ciesza się, bo maja sklepy, co tam infrastruktura
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czemu do bloku, w mieście tez sa domy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przestrzeń domu.

Ok wracajcie do bloku jak Wam zle :)

Nam tu jest super
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co ci da ta bliskosc Gdanska skoro jedziesz 1,5 godz w szczycie a za rok dwa to szybiej pieszo dojdziesz. Blisko i raj to bylo 8tys ludzi temu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

przestrzeń? to była kiedyś teraz widoki na blokowiska
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowala przestrzeń, bliskość do Gdanska i cena. No i to ze Banino sie rozwija. To juz nie ta sama wiocha co 15 lat temu. Cywilizacja i życie to dotarly! Jest coraz lepiej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Coraz więcej osób sprzedaje swoje domy kupuje lub buduje nowe w spokojniejszych miejscach. To juz nie to samo Banino co kiedyś.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej tego ująć nie mogłabym. 20 lat i już dosyć. W tym roku młody kończy podstawówkę więc się rozglądam gdzie cicho i mniej tłoczno - choć myślałam, że to miejsce na resztę mojego życia. Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnego mieszkania.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry