Widok

Bar u Daniela

Czy ktos wie dlaczego zamkniety do odwolania? Wszystko tam pozamykane i pozaslaniane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ludzi potrul
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
To samo pomyślałam..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hehe to chyba dobrej pizzy nie jadles:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pizzę mają dobrą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Knajpa jak knajpa kwestia gustu najesc sie mozna a ceny jakos do bardzo wysokich nie należą a jesli komus nie odpowiada to naprawde w okolicy jest duzy wybor...

Wpadam tam czasami a jesli jest dosc pozno to czesto mozna uslyszec ze juz czegos nie ma wiec raczej nie mroza jak leci tylko kuchnia wydaje wszystko na bierzaco.Kilka razy bylem tam tez na jakiejs imprezie i tez nie mam powodow do narzekan.A co sie stalo ze bylo zamkniete to sprawa samego Daniela bo jako szef tez nie jest w stanie sprawdzic kazdego z pracownikow a blad moze sie zawsze zdazyc. Kto zna Daniela wie ze to uczciwy czlowiek bardzo pomocny i bezinteresowny wystarczy popatrzec na nasza OSP ktorej przewodniczy jak jest zadbana i wyposażona.Tak wiec jak ktos sprowadzil sie tu z jakiegos w******owa niech najpierw pozna okolice i ludzi a pozniej wydaje opinie...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja tam i tak będę jadł :) bo smaczne :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie dzieki;/ zrazilismy sie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bar juz otwarty, mozna sie najesc pysznosci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

te kokoszka Ty zapewne w Hiltonie jadasz. Co za baba wredna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie jedyny w okolicy napewno jest w baninie i obrębie niezły wybór
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Typowe podejscie, wysokie ceny bo bar nie należał do tanich i w dodatku syf wrzucali - chamstwo i złodziejstwo . Cóż jedyny bar w okolicy i ludzi trzeba kroić . Dobrze im tak .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

A jednak salmonella. Nie jem wiecej, nie wiem z czego ta cala salmonella sie robi. Ale fuj..

Ceny wcale nie sa niskie jak na taka jakosc...czyli slaba...dla przejezdnych robotnikow zmeczonych i glodnych...ktorym wszystko jedno bar jak znalazl... Ja juz tam nie pojde a z kokoszek podjechalam z glodu. Dobrze ze mi na zoladku nie zostalo bo mam takie tendencje....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

To prawda.
Sanepid zamknął. Pełno ludzi zatrutych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

bo kupują byle gdzie żarcie, zeby ceny utryzmać niskie
że bakteria - nie ich wina, tylko producenta. że słabą jakośc mają - no to ich wina, ale i też konsumentów którzy wymagają niskiej ceny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

... Toz to tragedia a pisanie stalo sie jest olewaniem ... Poto sa hacapy i inne aby nigdy tak sie nie stalo. Powinni bar zamknac na dobre. Co kilka lat jedt taka aferka

Duchota to fakt , maja okna , ktore się nie otwieraja, smierdzi fryturą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eeeeee moi ludzie. Bakteria czy jaki tam inny diabeł. Stało się i już. A co wy byście zrobili jakbyście mieli taką knajpe. Moim zdaniem jest ok bo sanepid zareagował i trzeba bedzie wyeliminować problem.
To nie pierwsze i ostatnie zatrucie latem. Hhmmmm a tak spyt czy to moze kaszana była przyczyną lub tatar???
Tak, zgadza sie potrulo ludzi. Badaja jaka bankteria.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fakt jedzenie to tam nie powala i tez sie zastanawiam skad tam tyle ludzi zwlaszcza w weekend
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry