Widok

Bar u Daniela

Czy ktos wie dlaczego zamkniety do odwolania? Wszystko tam pozamykane i pozaslaniane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepiej nie mówić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może niema ludzi do pracy
To problem XXI wieku .. tak gdybam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kleszcze się zalęgły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Co sie stalo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Awaria związana z prądem. Nie dawno była awaria zasilania. Operator włączył na kilka godzin zasilanie jednofazowe.
To mogło spowodować uszkodzenia odbiorników 3fazowych. Miałem osobiście taki przypadek skończyło się odszkodowaniem
z Zakładu Energetycznego oczywiście po ciężkich bojach i po roku od zdarzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może mają kuchenne rewolucje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmmmmmm moze rewolucje z sanepidem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie cos juz sie dowiedzialam ze personel i ludzie z imprezy sie zatruli i sanepid zamknal.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale wiesz na pewno czy pogrążasz ten Bar na forum bo jesteś z konkurencji ??

Fakt, że zawsze śmierdziało u nich okrutnie olejem do tego stopnia, że po każdej nawet krótkiej wizycie wszystkie rzeczy do prania, lecz jedzenie nawet smaczne a na dowóz (poza 1,5 h oczekiwania) dawało radę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie jestem z konkurencji, bardzo lubie tam jesc. Pojechalam w sobote i kartka ze zamniete a termin otwarcia nieznany. I zaczelam pytac, naprawde mialan ochote na meksykana..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wątpię ze sanepid zamknął ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można tak oczerniać ludzi nie mając dowodów. Bzur nie pisz o sanepidzie! Co za podli ludzie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety to prawda, Sanepid !!!, nie zycze tego nikomu , ale taka prawda , a mozecie nawet zadzwonic do sanepidu ? popytac tutejszych czy nie sa podtruci ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No ja tam czasami też jestem struty,ale nie po jedzeniu. Moja Genia mi też czasami coś tam truje,ale ja wtedy udaje się do barku i se biore odpowiednie lekarstwo :) z tym zatruciem kurde jak to prawda - prawdziwa jest to moje kondolencje,ale dziwne było ,że jak tam ongiś bywałem ,to nigdy mi nie powiedzieli- na zdrowie Zdzisek -

Pozdrawiam najedzony Zdzisek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak juz dzwonimy by durnia z siebie robić bo jakaś mneda zawistna coś głupiego napisała. Tyle lat ten Bar miał się dobrze i nagle sobie kuku robią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z kartki na drzwiach wnioskuje to awaria prądu, jak ktos wyżej napisal częste wylaczenia robią uszkodzenia a w baninie prądu brakuje kilkanaście razy w roku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z awaria by sobie poradzili, nie pozwoliliby sobie na takie straty..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sanepid !!! wiem bo wiem , bo ludzie w tym dzieci zatruci :) ale nie winie Bar , mysle ze dostawcy zawinili.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja sie dziwie ze tam jest tyle ludzi ale moze smaku nie mam ....ostatnio zwykly dewolaj zapchany seropodobnym sztucznym g... Frytki i surowki ok ale co tu mozna schrzanic... A ludu pelno....smierdzi....goraco a ostatnio jak tam bylam....stalam przy ladzie....jakas mloda dziewczyna zaczela krzyczec przy mnie do kucharza ze ma spier.....c....i w ogole sie mna nie przejela ....chyba tam szefa nie ma ...i nie jestem konkurencja... Wlascicele ekipy powinnni pilnowac
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry