Widok
Awaria związana z prądem. Nie dawno była awaria zasilania. Operator włączył na kilka godzin zasilanie jednofazowe.
To mogło spowodować uszkodzenia odbiorników 3fazowych. Miałem osobiście taki przypadek skończyło się odszkodowaniem
z Zakładu Energetycznego oczywiście po ciężkich bojach i po roku od zdarzenia.
To mogło spowodować uszkodzenia odbiorników 3fazowych. Miałem osobiście taki przypadek skończyło się odszkodowaniem
z Zakładu Energetycznego oczywiście po ciężkich bojach i po roku od zdarzenia.
No ja tam czasami też jestem struty,ale nie po jedzeniu. Moja Genia mi też czasami coś tam truje,ale ja wtedy udaje się do barku i se biore odpowiednie lekarstwo :) z tym zatruciem kurde jak to prawda - prawdziwa jest to moje kondolencje,ale dziwne było ,że jak tam ongiś bywałem ,to nigdy mi nie powiedzieli- na zdrowie Zdzisek -
Pozdrawiam najedzony Zdzisek
Pozdrawiam najedzony Zdzisek
A ja sie dziwie ze tam jest tyle ludzi ale moze smaku nie mam ....ostatnio zwykly dewolaj zapchany seropodobnym sztucznym g... Frytki i surowki ok ale co tu mozna schrzanic... A ludu pelno....smierdzi....goraco a ostatnio jak tam bylam....stalam przy ladzie....jakas mloda dziewczyna zaczela krzyczec przy mnie do kucharza ze ma spier.....c....i w ogole sie mna nie przejela ....chyba tam szefa nie ma ...i nie jestem konkurencja... Wlascicele ekipy powinnni pilnowac