Widok
A ja sie dziwie ze tam jest tyle ludzi ale moze smaku nie mam ....ostatnio zwykly dewolaj zapchany seropodobnym sztucznym g... Frytki i surowki ok ale co tu mozna schrzanic... A ludu pelno....smierdzi....goraco a ostatnio jak tam bylam....stalam przy ladzie....jakas mloda dziewczyna zaczela krzyczec przy mnie do kucharza ze ma spier.....c....i w ogole sie mna nie przejela ....chyba tam szefa nie ma ...i nie jestem konkurencja... Wlascicele ekipy powinnni pilnowac
No ja tam czasami też jestem struty,ale nie po jedzeniu. Moja Genia mi też czasami coś tam truje,ale ja wtedy udaje się do barku i se biore odpowiednie lekarstwo :) z tym zatruciem kurde jak to prawda - prawdziwa jest to moje kondolencje,ale dziwne było ,że jak tam ongiś bywałem ,to nigdy mi nie powiedzieli- na zdrowie Zdzisek -
Pozdrawiam najedzony Zdzisek
Pozdrawiam najedzony Zdzisek
Awaria związana z prądem. Nie dawno była awaria zasilania. Operator włączył na kilka godzin zasilanie jednofazowe.
To mogło spowodować uszkodzenia odbiorników 3fazowych. Miałem osobiście taki przypadek skończyło się odszkodowaniem
z Zakładu Energetycznego oczywiście po ciężkich bojach i po roku od zdarzenia.
To mogło spowodować uszkodzenia odbiorników 3fazowych. Miałem osobiście taki przypadek skończyło się odszkodowaniem
z Zakładu Energetycznego oczywiście po ciężkich bojach i po roku od zdarzenia.