Widok

Bar z meczami

Czy sa w Baninie bary/bar gdzie mozna obejrzec mecze ekstraklasy lub innych lig?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja niestety otrzymałam gumową fajite, a spróbowałam z ciekawości, bo nowe miejsce. Gumowe niestety było nie tylko mięso, ale także pieczywo. Nie wiem jak jest z innymi daniami, oby to była jednorazowa wpadka kucharza. Jeżeli chodzi o kuchnię to wolę nowy lokal trattoria u przyjaciół, klimatycznie, z duszą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chamburgery i pizzę maja godna polecenia😉a dzis można u nich obejrzeć KSW 31😄
Mają zarąbiste chamburgery polecam
https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=X8RcVc6gH8OnsgHXkYDIDg&url=https://www.facebook.com/J.D.RestaurantDanielsPub&ved=0CCAQFjAB&usg=AFQjCNFBJAiarLIA-agFBIhl5cgwpZd7tQ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pub z meczami juz otwarty 😉 maja darmowy bilard i zimne piwko!bylem z kumplami i jest OK!a ceny są normalne
bo na razie przystosowują lokal to chyba normalne. Nie od razu i popytaj w sklepach obok to Ci powiedzą.
A, skąd takie wiadomości ? Dziś byłem w tym centrum i nie było nic widać by coś się otwierało . Nadal 3 lokale zaklejone folią i pisze do wynajęcia
hura będzie nowa kawiarnia obok sklepu ogrodniczego za Xavierem, ciekaw czy na mecz można będzie wpaść.
A jak cenowo ?
Ja ulotkę miałam w skrzynce;) a gdzie były rozniesiona to nie wiem ;/
a skąd ludzie mają wiedzieć skoro nie otrzymali ulotek :(
Pisze o restauracji/pub J.D. Restaurant mieści sie w prawej części budynku Dworku Novello,wejście znajduje sie po prawej stronie😉
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
o czym piszesz ? to w Novello czy gdzie w końcu?
Restauracja/pub jest otwarta od dzis;)i właściciel nie jest ten sam co dworku Novello,ja dzis byłam z mężem i jesteśmy zadowoleni😉obiad przepyszny,polecam żeberka i oczywiście skwiercząca fajite a na deser gorący sernik a w bilarda można pograć za darmo!ja polecam i jeszcze tu wrócę;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
PUB/Bar ma byc gdzies na terenie dworku Novello. Wlasciciel tez ten sam. Ulotki leżą w sklepach w baninie.
TItino czy nie oby byl bar moze byc klimatyczna spelunka :D browarek shoty :D
ja tez nie dostalem zadnych ulotek...
ja nie mam ulotek i nie wiem o co chodzi, jaki bar? Może tam gdzie było Titino?
a gdzie bedzie ten pub
Pub o którym byla mowa na poczatku tej rozmowy. Ulotka wyglada bardziej jak zwykle menu kolejnego baru ale wlasciciele którzy ja roznosili mówili że jest sala bilardowa, sala PlayStation, projetor na mecze i że bedzie otwarte do ostatniego klienta....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry