Widok

Bar z meczami

Czy sa w Baninie bary/bar gdzie mozna obejrzec mecze ekstraklasy lub innych lig?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=825770320829830&set=a.319374051469462.72220.100001906090091&type=1&theater
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie ten pub będzie się mieścił?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobno ma byc w dworku Novello
a w domu nie dają ogladać czy co: :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widać, że osoba wyżej nie jest fanem piłki. W pubie, wśród ludzi jest zupełnie inna atmosfera niż oglądając samemu przed telewizorem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
może na piłce się nie znam , wole mecze siatkówki, tenisa, piłki recznej ,tylko zapytałam a tu już minusy a może wyjaśnić trzeba, Teraz rozumiem ,że chodzi o atmosferę, piwka się napić, wymienić opinię a w domu jak to w domu zawsze ktoś truje podczas meczu.
Więcej uśmiechu życzę . Oj ludzie ale spięci jesteście.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz, że prawie wszystkie posty są pisane z jednego ip. Pewnie przez właściciela. Sam zachwala swój lokal. No i on właśnie pewnie jest taki spięty :-)
Miłego dnia :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wprowadzę się to zrobimy ekran z prześcieradła na familijnym i zapodamy mecz z projektora, integracja pełną gębą! Będzie u nas jak w amerykańskich filmach, imprezować będzie cała ulica!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ohh kolego.. proszę uświadom mnie i zacytuj choć jedno stwierdzenie zachwalające ten pub? Jestem kobietą, nie jestem nawet fanem piłki. Moja wypowiedź były słowami mojego chłopaka "kibica", który zawsze mi to powtarza. Nie były nawet o tym konkretnym pubie, gdyż on jeszcze nie jest otwarty. Trudno byłoby zachwalać mi coś co nie istnieje. Po drugie mogę Pana zapewnić, że jestem kobietą, studentką i na pewno nie jestem właścicielką tego miejsca, gdyż nawet nie było by nawet mnie na niego stać. Po za tym droga Pani "pytająca" czy nie pozwalają meczy oglądać w domu. Ciągle patrze i nie widzę znaku zapytania w Pani wypowiedzi, więc przyjęłam to raczej jako stwierdzenie niż pytanie. Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak sie sąsiadeczko na piłce nie znasz to innych nie krytykuj . Mądrości swoje zachowaj dla siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Niestety, tak się nie da zintegrować, bo zaraz przyjdą skutki panowie i zaśpiewają o prawa do emisji. Jak nie będziesz ich posiadał to czapa :'(. No chyba ze w domu zorganizujesz w gronie "rodziny" ;).
Pozdro, witaj nowy sąsiedzie ;)
nic nie zrozumiałam z postu powyżej sorry ale zacznij pisać normalnie
Ja się piszę na mecze Legii.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
OO tak zgadzam się z "sasiadka"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
(L) :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tylko Lechia Gdańsk!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
To na ogrodzie się odpalimy a co!? Na szczęście trolle forumowe mieszkają w starej części to będziemy mieli spokój.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
sadząc po przewijającym się tym samym adresie IP prowadzicie z partnerem żywą konwersację na forum w temacie tego gdzie pub będzie się mieścił :)
trochę bekowe :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lech Poznań!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry