Realizacja mojego zamówienia odbywała się z dużym zaangażowaniem ze strony sklepu, widoczne zainteresowanie i chęć pomocy w dobrym stylu, nienachalne i kompetentne m.in. istotna pomoc w wyborze rodzaju tkaniny obiciowej do zamawianej kanapy. Wszystko zostało dokładnie omówione i potem zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Producent wykonał kanapę w ciągu 4 tygodni zgodnie z planem, a sklep, co istotne, uprzedził mnie o tym fakcie podczas rozmów wstępnych jeszcze w trakcie składania zamówienia, realnie ocenił czas dowozu kanapy do mnie i zrealizował to zgodnie z ustalonym na początku terminem, nie było żadnych przykrych niespodzianek. 3 dni przed dostawą sklep telefonicznie poinformował mnie o dniu i godzinie dostawy - dowóz jest w ramach nieodpłatnej usługi sklepu, można więc dogodnie dla klienta dobrać godzinę dostawy. Każda ewentualna zmiana jest wcześniej konsultowana z klientem. Kierowca pomógł wnieść kanapę bez problemu. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość wpłaty zaliczki, nie całej sumy od razu, zaliczka uruchamia proces realizacji. Ani razu nie byłam anonimowym klientem,sklep jest dokładnie zorientowany w szczegółach dotyczących mojego zamówienia.Obsługa miła i budząca zaufanie