Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM wątek zamknięty Bardzo dobrze wyposażony salon z dużym wyborem nowoczesnych mebli. Wewnątrz...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 stycznia 2018

Polecam wątek zamknięty Naprawdę jestem mile zaskoczony, już dawno nie widziałem tak dobrze...
~Radosław
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 września 2017

FIRMA NA 6 wątek zamknięty Pragnę podziękować firmie Resto Design za perfekcyjne wykonanie zamówienia na...
~Igor
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 lipca 2017

POLECAM wątek zamknięty W poszukiwaniu sofy przebrnąłem przez kilkanaście sklepów w necie i...
~Jakub
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Fajne salony z dużymi możliwosciami .Mialam możliwość odwiedzenia kilku w...
~Gość
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 czerwca 2017

Same pozytywy wątek zamknięty Jestem zadowolona od początku czyli...
~Uśmiechnięta klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 maja 2017

Ostrzegam! wątek zamknięty Obsługa zainteresowana jest klientem jedynie do momentu przyjęcia zamówienia....
~Klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 maja 2017

Zestaw Purgatio wątek zamknięty Zamówiłem w Resto Design wypoczynek Purgatio do biura.Etap realizacji...
~klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 maja 2017

Przystępne Ceny wątek zamknięty Kanapa wykonana z bardzo duża starannością, bardzo elegancka i wygodna, a do...
~Justa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 maja 2017

PROFESJONALIZAM wątek zamknięty Wielki profesjonalizm. Niesamowicie miły i profesjonalny kontakt ze strony...
~kryskras87@gmail.com
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 marca 2017

Meble dla każdego wątek zamknięty Resto Design oferuje meble najwyższej jakości. Mam bardzo przyjemne...
~Suchy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 marca 2017

Skandal, brak kontaktu z biurem nie odbierają telefonów wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam ! brak kontaktu, nie odbierają telefonów, nie...
~klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 lutego 2017

Warto wątek zamknięty Naprawdę warto robić zakupy w tym sklepie.Spotkałem się tam z sympatyczną...
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

Bardzo Dziękuję :) wątek zamknięty Realizacja mojego zamówienia odbywała się z dużym zaangażowaniem ze strony...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

Bardzo mi przykro, że nie mogę z czystym sumieniem nikomu polecić tego sklepu wątek zamknięty kupiłam kanapę, kanapa przyjechała z miesięcznym opóźnieniem, czyli ponad dwa...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 lutego 2017

Wielki pozytyw wątek zamknięty Wielki pozytyw... na bieżąco byłem informowany o stanie zamówienia. Samo...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2017

POLECAMY wątek zamknięty Stylowe i eleganckie meble w dobrej cenie. Meble kupione do salonu sprawdzają...
~Arek i Roksana
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry