kupiłam kanapę, kanapa przyjechała z miesięcznym opóźnieniem, czyli ponad dwa miesiące po zamówieniu mebla.
Dział transpotu nie odbierał telefonów, w sklepie byliśmy 3 razy, za każdym razem spławieni, ze w tym tygodniu kanapa będzie albo, że ktoś zadzwoni - jasne !
w Końcu kanapa przyjechała.
Co gorsza, kanapa może i wygląda jak ta ze sklepu, ale jest mniej wygodna! jest wyraźnie twardsza i nie uwierzę, że jest to kwesta wysiedzenia tej ze sklepu, zwłaszcza, że ten sklep jest otwarty od niedawna. jestem przekonana, ze wnętrze siedziska i poduszek jest wykonana z innej jakości materialu niż kanapa z wystawy.
Kolejna sprawa :
wg umowy za każde 3 tygodnie zwłoki w dostawie otrzymujemy rabat.
Nie spodziewałam się, że będę musiała chodzić i się prosić o pieniądze, ponieważ Pani w sklepie powiedziała nam, że rabat będzie juz odliczony przy dostawie - kolejna ściema.
zapłaciliśmy 100% wartości.
Udaliśmy się do sklepu po raz n-ty po rekompensate - Pani w sklepie wręcz oburzona, ona nic o tym nie wie, żeby miała nam coś wyplacic z takimi rzeczami mam sie zglosic do biura. Spytana do jakiego biura opryskliwie odparła, że mam to napisane na rachunku! nie polecam i przestrzegam!