Widok
Bardzo Polecam
Bardzo polecam ,korzystałam kilkakrotnie z usług w tym salonie, kolorek jak i strzyżenie i wracam bez obaw o moje włosy.Dodam jeszcze że ceny w tym salonie są bardzo przystępne.Korzystałam z usług pani Doroty i pani Moniki ,z obsługi i pracy obu pań jestem bardzo zadowolona więc polecam.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
jestem bardzo zadowolona z fryzjerki pani Doroty. do tej pory chodzilam do roznych fryzjerow, ale zaden nie potrafil tak zajac sie moimi wlosami. traf chcial ze spotkalam te fryzjerke, potem ja zdradzilam, poszlam do jakiegos drogiego fryzjera, faceta (pedzia) z mysla, ze skoro bierze wiecej i jego salon jest renomowany, to bedzie lepiej,. nie wyszlo mi to jesnak na dobre, idac za zasada im mniej tym wiecej, placac mniej u Doroty, mam wiecej lepszego efektu na glowie:):) jednak nie wszystie panie fryzjerki z tego salonu sa dobre, raz musiaalm skorzystac z uslugii innej pani i trafilam na taka, ze zanim sie zabrala do moim wlosow juz wiedzialam ze cos spier****
polecam goraco Dorote. 30 zlotych za taki efekt to nie jest wcale duzo. pozdrawiam!!!
polecam goraco Dorote. 30 zlotych za taki efekt to nie jest wcale duzo. pozdrawiam!!!