Dziewczyny (i nie tylko) może któraś z Was lub Waszych znajomych potrzebuje pomocy "naukowej" dla Waszych dzieci.
Jestem absolwentką Politechniki Gdańskiej (dodatkowo ukończyłam dwuletnie studium pedagogiczne) i doświadczoną mamą gimnazjalistki przebywającą obecnie na urlopie wychowawczym z dwuletnim szkrabem.
Potrzebuję troszkę dorobić, bo nie jest łatwo, a przy okazji chętnie komuś pomogę, kto nie do końca radzi sobie z nauką, kto ma zaległości lub potrzebuje nadzoru w systematycznym odrabianiu prac domowych.

Oto co oferuję:

* Pomogę w odrabianiu lekcji na poziomie szkoły podstawowej (pomoc w przygotowaniu prac domowych ze szczególnym naciskiem na tłumaczenie zagadnień matematycznych)

* Przygotuję do egzaminu na koniec szkoły podstawowej z matematyki.
(mam sporo materiałów, testów, z których przygotowywała się moja córka, która napisała egzamin na koniec podstawówki najlepiej w szkole)

*Udzielę korepetycji z matematyki również na poziomie gimnazjum (jestem na bieżąco z programem gimnazjalnym, dodatkowo mogę pomóc w odrobieniu lekcji z innych przedmiotów)

Na stałe lub doraźnie.
Najchętniej w okolicach Przymorza (Oliwa, Zaspa, Żabianka, ew. Wrzeszcz)
Dojeżdżam o dowolnej porze.

Solidnie, bez rutyny, z indywidualnym podejściem do ucznia.
TANIO!!!
Cena 20pln/45min

Wszelkie pytania lub dodatkowe "zapotrzebowania naukowe" ;-) na mój e-mail: madaleine72@gmail.com

ZAPRASZAM !!!