Widok
Bardzo dobry bioenergoterapeuta
Korzystałam z zabiegów bioenergoterapii u Pana Rafała i jestem bardzo zadowolona. Jakość usług w jego wykonaniu jest na najwyższym poziomie. Człowiek otwarty, szeroka wiedza, a co najważniejsze ma w sobie bardzo dużo empatii.
Pomógł mi w moich problemach więc jestem mu ogromnie wdzięczna.
Ewa która poleca.
Pomógł mi w moich problemach więc jestem mu ogromnie wdzięczna.
Ewa która poleca.
Moja ocena
Rafał Sakowski
kategoria: Medycyna naturalna i alternatywna
oferta: 6
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Witaj, problem miałam od lat a mianowicie ciągłe bóle głowy i bardzo niskie ciśnienie. Dzień w dzień czułam się bardzo osłabiona. Tabletki nie pomagały, lekarze byli bezradni. Dostałam namiar od znajomej, której Pan Rafał pomógł więc nie nie mając nic do stracenia skorzystałam z zabiegów energetycznych. Nie znam się na tym o co chodzi z tą bioenergią, tryle co poczytałam w internecie. Natomiast dzięki tym zabiegom czuję się wspaniale, bóle głowy ustąpiły, a ciśnienie teraz mam w normie. Zabiegów miałam osiem, a robił różne rzeczy, trudno to opisać bo jak już wspomniałam temat ten jest mi obcy, ale jedno powiedz jest skuteczny.Pozdrawiam i polecam zabiegi u Pana Rafała bo to świetny specjalista.
Bioenergoterapia to od dawna nie cuda tylko biofizyka udowodniona naukowo, okupowana i często wiązana z kwestią "cudów" ale tylko dlatego ze nie wszystkie elementy ( mechanizmy) tego typu oddzialywania (OTRP) są do końca znane, a tym samym uznane. Ale napewno potwierdzono ich lecznicze właściwości i to czasami na poziomie niewytłumaczalnym w medycynie konwencjonalnej. Osobiście poznałem oddziaływanie energetyczne z wykorzystaniem stanu theta ( zwany przez naukowców stanem geniuszu) w wykonaniu Tiossa. Efekty fantastyczne na poziomie leczniczym, ale też dostajesz klucz do samoleczenia.