Widok

Bardzo dobry i przyjazdy dermatolog

Lek.med. Marcin Rudnik - Spec. Dermatolog Temat dostępny też na forum:
Przed wizytą u Dr Rudnika byłam w kilku lekarzy dermatologów, wszystkie wizyty w prywatnych klinikach. Niestety bardzo się zawiodłam i przez jakiś czas nie potrafiłam się przełamać żeby ponownie skorzystać z usług lekarza dermatologa a moja twarz wyglądała coraz gorzej. Aż w końcu w listopadzie 2012 r. trafiłam do Dr Rudnika. Na pierwszą wizytę przygotowałam się pod względem tego co chciałam wiedzieć, Dr udzielił mi perfekcyjnych odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Poświęcił mi bardzo dużo czasu nie zważając na to że kolejka jest długa, a godziny jego pracy już się powinny dawno skończyć. Przepisując lekarstwa liczy się z dużymi ich kosztami i informuje pacjenta o kosztach zanim wypisze receptę. Moja twarz po 2 wizytach u Dr Rudnika zmieniła się nie do poznania. Pozbyłam się trądziku i zmian ropnych z którymi borykałam się od lat, a nikt nie potrafił mi pomóc. Teraz czeka mnie tylko dermatologia estetyczna, którą też mam zamiar zrobić w gabinecie u Dr Rudnika. Cena bardzo przyjazna kieszeni, ale do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie zarówno w leczeniu jak i w kosztach.
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmmm, ale mamy dopiero sierpiń 2012 :-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry