Lek.med. Marcin Rudnik

Dermatolodzy Medycyna estetyczna

Gdynia, Antoniego Hryniewickiego 6C/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetny specjalista! Serdecznie polecam! wątek zamknięty Dr Rudnik jest bardzo sympatyczną osobą i świetnym specjalistą w swojej...
~Anna P.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2016

Bardzo dobry i przyjazdy dermatolog wątek zamknięty Przed wizytą u Dr Rudnika byłam w kilku lekarzy dermatologów, wszystkie...
~Ewcia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2012

polecam każdemu:) wątek zamknięty świetny specjalista :) rozmawia z pacjentami jak ze znajomymi co bardzo...
~Urszula
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 października 2010

POLECAM!!! wątek zamknięty Sympatycznie , fachowo !!! Takich lekarzy oby jak najwięcej....
~Mirosława
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 stycznia 2012

prawdziwy Lekarz !!!!!! wątek zamknięty zabieg był bezbolesny, perfekcyjnie przeprowadzony i w ogóle pełen komfort,...
~Marta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 marca 2011

Super:) wątek zamknięty Bardzo miło wspominam wizytę u Pana Doktora. Jest człowiekiem, o którym można...
~Pacjentka
-

dodano: 10 lutego 2011

Świetny specjalista !!!! wątek zamknięty Pan Doktor Rudnik jest znakomitym fachowcem.Jest lekarzem z powołania. Kazdy...
~Hania
-

dodano: 2 listopada 2010

Świetny specjalista wątek zamknięty Z pełnym przekonaniem polecam Pana Doktora. Podczas kilku wizyt związanych z...
~ann
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 października 2009

Dobry, wnikliwy, miły !! wątek zamknięty Swietny pan doktor, . przyszłam z dużym zmartwieniem, zmiany nie goiły się od...
~magda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 stycznia 2009

Wspaniały lekarz! wątek zamknięty Z problemem poszerzonych naczyń na twarzy inogach borykałam się już od wielu...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

10

wątków

do góry