Jest miło ale uważam, że to tylko pozory. Naprawiają mało samochodów ale usługi są bardzo drogie i moim zdaniem naprawa odbywa się po omacku. Zamiast pomyśleć i posłuchać klienta o objawach to sprawdzają wszystko co się da a co nie ma związku z usterką by potem także za to wziąć pieniądze. Konkrety: 1) Likwidacja dziwnych dźwięków pod silnikiem. Powiedziałem, że jest to uchwyt od intercoolera (to podobno częsty przypadek i wyczytałem o tym) ale nie chciano mnie słuchać - sprawdzano wszystko tylko nie to, włącznie z podnoszeniem i ustawianiem silnika na poduszkach. Przy odbiorze okazało się, że to jednak ja miałem rację. 2) Wymiana żarówek w kokpicie. Powiedziano, że trzeba wymienić wszystkie. Przystałem na to. Cena 120zł za wymianę. Po 1 tyg. żarówka, która świeciła padła. Znakiem tego wymienili tylko tą niepalącą się. 3) Dwumas. Zajechałem i jeszcze za nim wypowiedziałem słowo, że to awaria sprzęgła usłyszałem 3600zł!!! Włos na głowie mi się zjeżył bo nie spodziewałem się takiej kwoty. Powiedziałem sobie dosyć! Samochód na lawetę i do innego mechanika, który zrobił mi to za 2700zł. Szczerze odradzam warsztat! Dużo kombinowania, brak szacunku do klienta i jego pieniędzy!