Widok

Bardzo dużo ludzi w Forum

Bardzo dużo ludzi w Forum, czekaliśmy około 10 minut żeby się dostać do widny żeby zjechać z parkingu na sklepy.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te windy w forum to masakra

Ktoś wpadł na poroniony pomysł, który nie wiem jakim cudem został zrealizowany. Nie można było normalnie schodów puścić? Tylko kolejki do windy, potem jeździsz bez sensu góra-dół zanim trafisz gdzie chcesz, w dodatku ściśnięty z innymi jak sardynki w puszce.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakich chorych drastycznie? weź otwórz oczy człowieku. w polsce codziennie umierają ludzie, na samego raka prawie 400 osób dziennie.. no ale trzeba być troszkę rozumnym człowiekiem i mieć swoje zdanie, a nie dawać sobie narzucać cokolwiek, szkoda mi takich ludzi, całe życie będziesz miał klapki na oczach i będziesz widział tylko to co masz metr przed sobą
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 12

może mamy i co? ja nie mam np butów na wiosnę więc na pewno się wybiorę do sklepu.... nie oceniaj
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13

Byłam wczoraj w Gdańsku, odcinek od Złotej Bramy do Ogarnej, 90 % ludzi nosi maseczki pod nosem albo wcale. Totalny brak odpowiedzialności społecznej. Teraz będą przez tydzień po sklepach, bo im zamkną. Opamiętajcie się, bo w szpitalach zaczyna brakować miejsc i sprzętu. Patrzę.realbie, straciłam przez covid bliską mi bardzo osobę, sama przeszłam, stara nie jestem, nigdy na nic nie chorowałam, ale skutki odczuwam do dziś.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 18

Tam nie ma schodów jeśli chodzi o zjazd z wyższych kondygnacji parkingów, jest tylko winda!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Lepiej

podziekuj tym bez maseczek,albo z nosami na zewnątrz
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 17

Haha

Trzeba było iść schodami. Zajęłoby to wam minutę.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ludzie noszą maseczki myją łapy i chorują

Nic to nie daje. Ani to zamykanie biznesów
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 19

Głupota nie boli

Człowieku przybywa chorych drastycznie to co mają robić. Gdybyś przestrzegał zaleceń i chodził w masce i ludzie myli by te łapy po przyjściu do domu to by wszystko było pootwierane. Win ludzi ze tacy są brudasy i wszystko mi wolno a nie rząd.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 33

Czy wy ludzie macie takie braki w szafach czy co?
popieram tę opinię 89 nie zgadzam się z tą opinią 16

Forum

Bardzo Dobrze Że Dużo Ludzi 13 Marca Pisiory Zamykają Wszystko Podziękujcie Pisiorom
popieram tę opinię 107 nie zgadzam się z tą opinią 50
do góry