Widok

Bardzo dużo ludzi w Forum

Bardzo dużo ludzi w Forum, czekaliśmy około 10 minut żeby się dostać do widny żeby zjechać z parkingu na sklepy.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak

Tak, ja właśnie mam straszne.
Czy to dziwne?

Dokładnie jechać PIC :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież z babelkami trzeba iść na spacerek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tam nie ma schodów!

przecież można zejść schodami, wystarczy się rozejrzeć....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Te obostrzenia są w Europie już od roku i co to daje? Nic! Czy w Niemczech, tym podobno tak karnym narodzie, tak przestrzegającym wszystkich obostrzeń, jest mniej zachorowań? Nie. Obostrzenia nie dają nic, oprócz kontrolowania ludzi. Maseczki i płyny to przecież teraz najlepszy biznes. Idzie jednak wiosna, już zapowiedzieli, że po świętach będą wszystkie branże otwierać, wszystkie! Więc jeżeli nadal wierzycie, że obostrzenia są dla naszego zdrowia, to jesteście po prostu naiwni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mają ochotę łazić po galerii, to łażą - ich sprawa. Przestańcie wreszcie próbować układać innym życie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nigdy w życiu nie łaziłam po Galeriach tym bardziej z dzieckiem i tym bardziej w weekend !
Córka ma 8 lat ! Mamy dwa-trzy sklepy w których się ubieramy większość zamawiam przez internet można odesłać bez dodatkowych kosztów nawet na pocztę nie trzeba chodzić bo umawiasz kuriera i przyjeżdża do domu po paczkę ;)
A wolny czas spędzamy aktywnie na łonie natury ;)
Nawet gdyby za darmo coś dawali to Galerie omijamy szerokim łukiem .
Więc nie pisz, że dzieci wyrastają z ubrań dlatego walisz po sklepach bo można mieć ubrane dziecko i żyć bez galerii !
Polecam ;) ale jak kto lubi spędzać czas ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

U mnie w biurze też chorowali

Ale wszyscy przeszli łagodnie jak przeziębienie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzieci wyrastaja z ubrań. To takie dziwne?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

U mnie w biurze wiekszosc przeszla, z czego ponad polowa ciezko chorowala. Wielu do dzis boryka sie z powiklaniami. Teraz scielo (doslownie) moja rodzine. Maz drugi tydzien z goraczka 39-40st. Zupelnie bez sil. Ja jiz bez goraczki, ale z problemami oddechowymi. Moj Tato dzien po pozytywnym wyniku trafil do szpitala. W domu jest dwojka dzieci, oboje przez tydzien z goraczka, do dzis mocno oslabieni.
Brat meza po covid ma zapalenie pluc. Dwoch kolegow z pracy meza nadal pozostaja w szpitalu z wydolnoscia pluc na poziomie 30-40%. Rodzice jednego z tych kolegow zmarli na covid, on ich zarazil.
Jak nic. Zwykla grypa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na sklepy

czy na pole?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No widzisz...

...a u mnie w biurze i rodzinie przeszło już kilkanaście osób. Wszyscy żyją i się dobrze mają. Objawy jak przeziębienie czy grypa. Jeden wujek z cukrzycą i otyły trafił do szpitala, ale żyje. Każdy patrzy przez pryzmat własnych doświadczeń.
A maseczki to tylko psychologia. Pewnie 90% zakażonych je ładnie nosiło.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dzieki Mateuszkowi. Oglosil zamkniecie galerii to ludzie ruszyli
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdyby tam były schody to chetnie bym z nich korzystała! Ale przez czyjś durny pomysł nie mam takiej opcji! Nie będę latać schodami ppoż kilometr dalej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry