Szukalem samochodu do domu dla zony i trafilem z polecenia znajomego do salonu w Gdyni. Szczerze mowiac nie myslalem o Peugeot ale zaryzykowalem wizyte. Szczerze to jedna z lepszych decyzji w ostatnim czasie. Pracuje z ludzmi na codzien i to roznymi. W salonie, ktory nie jest najnowoczesniejszy zostalem zaskoczony bardzo fachowa obsluga ze strony Pana Piotra. Wysluchal moich potrzeb i przedstawil mi dwie rozne propozycje. Przejechalem sie dwoma roznymi samochodami 208 i 2008. Poswiecil mi sporo czasu i uwagi nie naciskal sluchal i doradzal. Przedstawil kilka wariantow finansowania. Suma sumarum zamowilem 2008 chociaz sam tego sie nie spodziewalem. Odebralem samochod w uzgodnionym terminie, ktory byl o kilka dni dluzszy od pierwotnie ustalonego ale dostalem wczesniej informacje o opoznieniu. Nie mam o to pretensji. Odbior samochodu to formalnosc ale mila i nie wymuszona. Bardzo wysoko oceniam umoejetnosci handlowe Pana Piotra. Szczerze mowiac to atmosfera zakupu i brak presji to ogromne atuty. Samochod jest bez zarzutu i to pomimo faktu, ze o peugeocie nawet nie myslalem. Wroce tam na pewno na serwis i mam nadzieje, ze bedzie na podobnym poziomie. Gratuluje podejscia Panie Piotrze