Widok

Bardzo kiepski serwis

Oddałem im swojego laptopa, nie dość, że wrócił porysowany z serwisu, czego niestety nie mogłem im dowieść, gdyż nie dostałem przy oddaniu im sprzętu opisu stanu technicznego, to jeszcze:
- laptop jest krzywo złożony, klawiatura odstaje w 1. miejscu
- nie mogę wyjąć po naprawie pilota
Kontakt z Panem Andrzejem (właścicielem i osobą odpowiedzialną wtedy za mój sprzęt) był niesamowicie utrudniony, nie odbierał telefonu, bardzo ciężko było się dogadać... Kilka godzin zajęło mi dokończenie telefonicznie rozmowy z Gadu-Gadu, gdy w końcu się udało dostałem wycenę naprawy i się zgodziłem. Przy odbiorze okazało się że dodatkowo muszę zapłacić za wyczyszczenie laptopa, o czym wcześniej nie było mowy...

Szkoda, że muszę wystawić taką opinię, gdyż na początku wszystko wydawało się ok, ale z perspektywy czasu - nie polecam nikomu tej firmy :/
Moja ocena
antontech kategoria: Serwis komputerów
obsługa: 2

jakość usług: 1

czas realizacji: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Jeżeli Pan był niezadowolony z naprawy zawsze jest możliwość reklamacji tylko trzeba przyjść osobiście lub złożyć pisemną reklamację, a nie wypisywać informacje, które nie mają miejsca w rzeczywistości. Co do kontaktu telefonicznego można było sprawę przekazać jakiejkolwiek osobie pracującej w firmie.
Niestety, muszę dodać:
naprawa samej grafiki została źle wykonana, kilka dni po zakończeniu okresu gwarancyjnego znowu się psuje.

Zwykłe naciąganie ludzi, ostrzegam przed tą firmą :/
do góry