Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
FIRMA ZBANKRUTOWAŁA! wątek zamknięty A sprzętu nie oddała, skontaktować się nie można, a laptop w serwisie u tych...
~MaciejKa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 października 2011

Antontech wątek zamknięty Witam, chcialbym poiformowac wszystkie osoby ktore ostatnio dokoywaly...
~Oszukay
1

dodano: 22 września 2011

PEŁEN PROFESJONALIZM wątek zamknięty zakupiłem używana klawiaturę do Dell D620 miała byc używana a wygląda jak...
~Wojtek
1

dodano: 30 lipca 2010

Uwaga! Ostrzegam! wątek zamknięty Nie polecam zakupów w tym sklepie! Oddałam do reklamacji router zakupiony u...
~Zdenerwowana klientka
1

dodano: 2 lutego 2011

Nie polecam - Wyrzucone pieniądze w błoto wątek zamknięty Oddałem do serwisu głośniki komputerowe Creative z w którym uszkodzone było...
~Patryk
-

dodano: 19 lutego 2011

Bardzo kiepski serwis wątek zamknięty Oddałem im swojego laptopa, nie dość, że wrócił porysowany z serwisu, czego...
~Szorstki
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 grudnia 2009

beznadzieja wątek zamknięty zamówiłem towar najpierw towar miał być od ręki później obiecano mi że w...
~Andrzej
-

dodano: 7 kwietnia 2010

Polecam zakupy w Antontech wątek zamknięty Kupowałem u nich kilka razy akcesoria do tel. komórkowych. Zawsze...
~Paweł
-

dodano: 16 marca 2010

Super! wątek zamknięty Naprawdę polecam! Więcej takie sprzętu komputerowego:)
~barczol
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 listopada 2009

Polecam ten sklep wątek zamknięty Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim jeżeli zależy wam na jakości, cenie i...
~Termit
-

dodano: 13 listopada 2009

Antontech.pl wątek zamknięty Serdecznie polecam innym, świetna obsługa, dobre informacje o produktach....
~Marek
-

Wielki pozytyw wątek zamknięty Szybka i fachowa obsługa :)
~Przemek
-

Polecam w 100 % wątek zamknięty Kupiłem u nich kilka rzeczy. Za każdym razem super obsługa, super towar, ceny...
~ania_i_krzys
-

OK wątek zamknięty To mi się podoba! Pełen profesjonalizm. Doskonałe i fachowe podejście do...
~Pdoon
-

Rewelacja wątek zamknięty Sprzęt fachowo dopasowany do moich podanych potrzeb, na początku myslalem ze...
~Adam J
-

dodano: 12 listopada 2009

Bist - opinia wątek zamknięty Solidna i otwarta na klientów firma. Potrafią dobrze doradzić, opierając się...
~Bist
-

Firma godna polecenia wątek zamknięty Posiadają szeroki zakres asortymentu, konkurencyjne ceny. Jeśli czegoś...
~Klientka
-

Super wątek zamknięty Super sklep polecam każdemu kto szuka asortymentu komputerowego nie możecie...
~^Suchy^
-

mista1979 - opinia wątek zamknięty Kupiłem nawigacje i jestem bardzo zadowolony/miła obsługa oraz kontak na...
~mista1979
-

Opinia wątek zamknięty Wszystko super :)
~Michał Marciniak
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

25

wątków

do góry