Widok
Bardzo niemiły właściciel!
Byłam stałą klientką baru,obiady zamawiałyśmy z koleżanką kilka razy w tygodniu od czasu jak tylko bar powstał .Jedzenie bardzo sobie chwaliłyśmy .Czasami zdarzały się pomyłki w dostawie ale tłumaczyłyśmy to dużą ilością klientów.Miłe panie odbierały telefon,dostawca też zawsze uśmiechnięty.Jednak od ostatniego czasu dania znacznie się pogorszyły,dojeżdzały zimne itp. Przed ostatnie zamówienie dostałam kompletnie przesolone,musiałam wyrzucić do kosza.Grzecznie zadzwoniłam i poinformowałam restauracje.Dzisiaj zamówiłam nuggetsy drobiowe z kurczaka ,były kiepskiej jakości ,niejadalne.W karcie było napisane przy tym daniu żde szef kuchni poleca.Zadzwoniłam porozmawiałam z kucharzem i przeprosił zaproponował że przywiozą nowy obiad.Po 1,5 h czekania nie pojawił się dostawca.Zadzwoniłam raz jeszcze ,telefon odebrał szef i kpiącym tonem powiedział że jak mi nie smakuje to mam nie zamawiać! i że nie wie ale jak kucharz tak mówił to może sam przyjedzie. I jeszcze kilka innych chamskich zdań.Oceńcie państwo sami.Pozdrawiam Pana właściciela i życzę powodzenia w biznesie ,traktując tak klientów daleko Pan tak nie zajedzie.
Moja ocena
poprostu bistro
kategoria: Bary
obsługa: -
menu: -
jakość potraw: -
wygląd i czystość: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6