Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - opinia wątek zamknięty Nigdy w życiu nie jadłam tak niesmacznego jedzenia. Ziemniaki twarde...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2020

Ewa - opinia wątek zamknięty To jest jakaś masakra. Zamówiliśmy 2 pizze - Prosciutto i Uczta Mięsna. Na...
~Ewa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2020

Jacek - opinia wątek zamknięty Z powodu koronawirusa zamawiałem tam jedzenie na wynos przez tydzień. Głównie...
~Jacek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 marca 2020

ANIA - opinia wątek zamknięty Odradzam pizzy. W menu podają ser mozarella a tak naprawdę dodają najtańsze...
~ANIA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 stycznia 2020

Dno wątek zamknięty Produkty mrożone najgorszej jakości. Tego nie da się zjeść. I do tego...
~Dawid
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2019

Kiedy była Luna, było naprawdę fajnie. wątek zamknięty Kiedyś zdaje się ten sam właściciel miał tam Bistro Luna. Prosto, smacznie,...
~MaricnEs
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2019

JJJ - opinia wątek zamknięty Coś strasznego, jedzenie niesmaczne
~JJJ
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lipca 2019

poprostu porażka wątek zamknięty Miałem okazje skorzystać z bistro poprostu. I krótko mówiąc tragedia....
~Gdynianin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 lipca 2019

Powinni zmienić nazwę... wątek zamknięty To "bistro" to wielka porażka. Obsługa się nie wyrabiała, mimo niewielu...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 lipca 2019

Bardzo kiepsko wątek zamknięty Od czasu do czasu korzystamy z obiadów w tym bistro. Jedzenie jest bardzo...
~Michalina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 czerwca 2019

Kiepsko wątek zamknięty Ciasto pizzy gumowe, bez smaku. Kurczak przesolony. Ogólnie żadna rewelacja.
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2019

Dno - nawet dla mających niskie oczekiwania wątek zamknięty Byłem tak 3 razy i za każdym razem byłem załamany jakością tego miejsca....
~Karma
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2019

Zupa pomidorowa wątek zamknięty Dzień szybciej zamawiałam zupę pomidorowa była słona!!! pomyślałam że...
~Gosia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 marca 2019

Bardzo niemiły właściciel! wątek zamknięty Byłam stałą klientką baru,obiady zamawiałyśmy z koleżanką kilka razy w...
~marta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 lutego 2019

Na wynos wątek zamknięty Przeważnie zamawiać kotleta schabowego na telefon. Zawsze przychodzi szybko,...
~Damian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 grudnia 2018

Warto wpaść wątek zamknięty Miałam okazję być zarówno na śniadanie i na obiad. Fajne miejsce dla...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

Pycha wątek zamknięty Moje serce skradła pizza carbonara. Do tego przemiła obsługa oraz szybka...
~Dominika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2018

Polecam wątek zamknięty Pełny talerz, domowo i świetne ceny. Polecam!
~Asia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 grudnia 2018

Pierwsza wizyta wątek zamknięty Byłam po raz pierwszy w zeszły weekend i moje wrażenia są bardzo pozytywne....
~agatage
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 listopada 2018

Śniadania na piątke wątek zamknięty Najbardziej lubie śniadania, pracuje niedaleko tego miejsca i często przed...
~Michalina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry