Niedawno ukończyłam tę szkołę, uczęszczałam do niej od zerówki. Byłam w klasie integracyjnej, gdzie wszyscy się dobrze traktowaliśmy. Problemy zaczęły się dopiero w 5 klasie. Ogólnie panie w klasach 1-3 były bardzo sympatyczne oraz pomocne, umiały zdyscyplinować klasę, jednak w klasach 4-6 wychowawczyni, która się nam zmieniła nie informowała nas o ważnych wydarzeniach i konkursach, ale za to była bardzo miła. Niestety, w naszej klasie zapanował nieład, bo nie umiała nas zdyscyplinować. Reszta nauczycieli bardzo sympatyczna, wymagająca i pomocna. Bardzo dobrze wspominam panią od j.ang i j.pol :) Jedyne zastrzeżenia mam do pani Katechetki, która często dużo obiecywała, a potem zmieniała zdanie, problemem był również dość niski poziom nauczania (wyszło to dopiero w gimnazjum) jak i patologiczni uczniowie oraz dyrektorka, która jest niezaradna i nie obchodzą ją problemy innych. Małym minusem też jest wielkość szkoły i boiska, ale budynek jest zadbany, a boisko nowe, w czasie którym uczęszczałam tam, bardzo się zmieniła.