Widok
Bardzo różnie
Byłem w tej pizzeri kilkukrotnie z żoną i jedliśmy pizzę na miejscu. Poza nieco długim czasem oczekiwania (przy niemal pustej sali) nie można było mieć zastrzeżeń. Pizza zawsze była gorąca i smaczna. Ostatnio zamówiliśmy pizzę z dostawą do domu i tu było już dużo gorzej. Składając zamówienie zapytaliśmy ile będziemy musieli czekać - odpowiedź brzmiała "1 godzinę". Pizza dotarła do nas po 1 godz i 40 min, była praktycznie zimna (musliśmy ją podgrzać), niesmaczna, pocięta na baaaardzo nierówne kawałki (np jeden miał szerokość ok.6 cm, a drugi 20cm!), składniki były rozłożone bardzo nierówno (na 8 kawałków pizzy oliwki leżały tylko na 2), a kierowca nie miał rachunku. Jakby tego nie było dosyć oboje z żoną około godziny po zjedzeniu tej pizzy mieliśmy problemy żoładkowe, które trwały do końca dnia. Jeżeli więc ktoś chce zjeść pizzę w domu, ale szybko i smacznie to raczej niech nie zamawia w tym lokalu. Jest to tym bardziej dziwne, że jak pisałem w na miejscu jedliśmy kilka razy i zawsze było OK.
Moja ocena
Pizza Ławka Rezerwowych
kategoria: Pizzerie
obsługa: 3
menu: 5
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: -
4.4
* maksymalna ocena 6