Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czemu wątek zamknięty bylam z mezem 3 dni temu na ibiecanej pizzy a tu taki zawod takiej NIEDOBREJ...
~sabina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 lutego 2013

Nie polecam!!! wątek zamknięty Zamówiona pizza na dowóz okazała się być nie taką pizza jaką chciałam -...
~xxx
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 lutego 2013

ODRADZAM!!! wątek zamknięty Juz po raz kolejny dostałam z pizzerii na Morenie pizze zimną, spaloną, a dla...
~Martyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 października 2012

jest naprawdę ok - polecam wątek zamknięty Czasami zaglądałam do pizzerii Da Grasso, potem moje wizyty ustały. Ostatnio...
~Mile zaskoczeni klienci
-

dodano: 24 czerwca 2012

POLECAM wątek zamknięty To była moja pierwsza wizyta w Da Grasso na morenie, byliśmy na pizzy z całą...
~Hania
-

dodano: 26 marca 2012

jest naprawde ok wątek zamknięty Już kilkakrotnie tam jadłem i jest smacznie. Nie są to rarytasy najwyższej...
~bartek
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 stycznia 2012

OK :) wątek zamknięty moge polecic ten lokal, zamawialem wielokrotnie, razzdarzylo sie lekkiie...
~jurekk90
-

dodano: 23 stycznia 2012

Podłe żarzie wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Pizza bez smaku, sałatka krojona tydzień wcześniej....
~AveDriver
1

dodano: 4 września 2011

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam wątek zamknięty Wielokrotnie zaglądałam do pizzerii Da Grasso i można powiedzieć, że długo to...
~Małgosia
-

dodano: 28 sierpnia 2011

sporo się zmieniło wątek zamknięty Po długiej przerwie byłam ostatnio w tym lokalu, zdecydowana odmiana po mojej...
~Patrycja
-

dodano: 28 lipca 2011

jestem zbulwersowana ! wątek zamknięty Właśnie wróciłam z pizzeri przy ul. Marysarzówny w Gdańsku. Koszmar....
~Joanna G.
2

dodano: 29 maja 2011

Lepiej :) wątek zamknięty Rzeczywiście po ponownym otwarciu pizza lepsza, bardzo smaczna - i było sporo...
~Sylwia
-

dodano: 30 kwietnia 2011

Ogromny plus ! wątek zamknięty Od czasu kiedy pizzeria ruszyła na nowo , jest o niebo lepiej . Czas dowozu...
~Dawid
-

dodano: 14 marca 2011

Bardzo różnie wątek zamknięty Byłem w tej pizzeri kilkukrotnie z żoną i jedliśmy pizzę na miejscu. Poza...
~Paweł
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 stycznia 2011

pizzeria jest jedną wielką pomyłką wątek zamknięty przy zamówieniu pizzy z moreny na morenę czas realizacji zamówienia 1:50 h,...
~monika
-

dodano: 9 stycznia 2011

Poprawcie się, proszę! wątek zamknięty Pizza była trochę "niedorobiona" (wydaje mi się, że ciasto nie do końca się...
~Sylwia
-

dodano: 5 grudnia 2010

Nigdy więcej wątek zamknięty Zamówiłam pizzę pół na pół. Jestem wegetarianka, a jedna połowa przyszła z...
~Sara
-

dodano: 11 listopada 2010

fatalna obsługa wątek zamknięty Rzadko jem w pizzeriach jeżeli już wychodzę to do restauracji, jednak...
~M.
-

dodano: 25 października 2010

Kiepsko wątek zamknięty Poszedłem dzisiaj z córą coś zjeść w tej restauracji. Zamówiliśmy lasagne i...
~Robcio
-

dodano: 9 września 2010

Smacznie wątek zamknięty Byłem w tej pizzeri kilka razy i za każdym razem pizza mi smakowała. Przy...
~Paweł
-

dodano: 26 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
38

34

wątków

do góry