Widok
Bardzo smacznie, ale...
Byliśmy na kolacji większą grupą, jedzenie bardzo dobre i na wysokim poziomie, piwo również. Obsługiwał nas młody człowiek, wszystko wydawało się ok, ale kelner przed samym wyjściem zaczął stroić fochy, za zbyt mały napiwek i był niemiły względem nas, rzucił jeszcze na koniec jakimś głupim tekstem.Polecam doszkolenie obsługi.Pyskowanie do gości jest nie na miejscu.
Moja ocena
Browar Miejski Sopot
kategoria: Restauracje
obsługa: 3
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Szanowna Pani,
Dziękujemy za miłe słowa, jest nam niezmiernie miło, że uzyskali Państwo wysoką satysfakcję z odwiedzin naszego Browaru. Staramy się, aby nasze potrawy oraz warzone na miejscu piwa były zawsze jak najwyższej jakości.
Natomiast nie możemy zostawić bez echa opisanej przez Panią sytuacji związaną z obsługą. Zależy nam, aby obsługa utrzymywała wysoki standard i jeżeli potwierdzą się Pani słowa kelner zostanie przeszkolony ponownie. Przy następnych odwiedzinach, będzie Pani mogła zweryfikować moją obietnicę.
Dziękujemy za miłe słowa, jest nam niezmiernie miło, że uzyskali Państwo wysoką satysfakcję z odwiedzin naszego Browaru. Staramy się, aby nasze potrawy oraz warzone na miejscu piwa były zawsze jak najwyższej jakości.
Natomiast nie możemy zostawić bez echa opisanej przez Panią sytuacji związaną z obsługą. Zależy nam, aby obsługa utrzymywała wysoki standard i jeżeli potwierdzą się Pani słowa kelner zostanie przeszkolony ponownie. Przy następnych odwiedzinach, będzie Pani mogła zweryfikować moją obietnicę.