Widok
Barmanki - zdecydowanie nie [ wyjatek Blondynka}
Barmanki z minami jak za kare. Panowie zdecydowanie wyluzowani przyjemni i klimatyczni - dziwne bo jestem facetem, i to panie powinny mi zaimponowac.
Kuchnia smaczna, zdarzają sie pomyłki w wydawaniu dań, jednak nie jest to nie znośne. Klimat panujacy ogólnie spoko. Jako miejscówka na posiedzisko wypas. Kolo co zapodaje muze czasami, powinien byc zamieniony naprawde.
Pozdro
Kuchnia smaczna, zdarzają sie pomyłki w wydawaniu dań, jednak nie jest to nie znośne. Klimat panujacy ogólnie spoko. Jako miejscówka na posiedzisko wypas. Kolo co zapodaje muze czasami, powinien byc zamieniony naprawde.
Pozdro
Moja ocena
Stacja Deluxe
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 5
4.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
To prawda - dwie barmanki pracują w Stacji za karę i za darmo, ale od dzisiaj rozpoczynają nowy etap i będą uśmiechem powalać! A mówiąc poważnie, i żeby nie wyszło to za nadmierne tłumaczenie, w tej jak w każdej innej pracy czasami może się zdarzyć gorszy dzień. Być może natrafiłeś na taki. Sorry za dyskomfort. Mam nadzieję jednorazowy. Co do muzy - wydaje się że jest spoko. Różnorodnie i bez kichy. Ale jeśli to możliwe to proszę o sprecyzowanie tak jak w przypadku obsługi - co to za delikwent i jaką muzą piłuje po uszach.
Dzięki za tę trochę złą i trochę dobrą opinię.
Miłych wrażeń podczas kolejnych wizyt. Zapraszamy
Dzięki za tę trochę złą i trochę dobrą opinię.
Miłych wrażeń podczas kolejnych wizyt. Zapraszamy