Widok

Barney i Przyjaciele (JimJam) - poszukuję maskotki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy widziałyście w którymś sklepie maskotkę z filmu Barbey i Przyjaciele?
{url}http://allegro.pl/fisher-price-pluszowy-barney-spiewa-kocham-cie-i2064242343.html

Z góry dziękuję za informację;)
[url:]http://lilypie.com/">
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam, mogę odstapić.
Wielkośc ok 45cm.
image

image
Dzięki. Mała jest tak"zafascynowana" Barneyem, że zapewne będzie zabierać wszędzie maskotkę:)muszę więc poszukać nieco mniejszej wersji.
Ja mam ''żóltą maskotke '' z bajki barneya , ale nie wiem kto to jest heheh,wiec nie powiem ale to chyba przyjaciel Barneya , jakbys chciala to odstąpie cena 10zł,wiad na priv
patka19841@wp.pl
ODBIÓR RZECZY ORUNIA GORNA , WYSYŁKA
Ja bym oddała za darmo, nie uzywamy jej.
Ale jak sobie zyczysz;)
image

image
Kwiatek, a gdzie oglądacie barneya? Był na jim-jam w UPC rano, przed CLUBem, ale już nie ma - mój młody też uwielbiał... No i też mamy w związku z tym 45cm Barneya ;-)
Mamy na szczęście 3 odcinki w UPC na żądanie;) Mała uwielbia Barneya:) i niestety nie ma już Barney'a w JimJam:(
[url:]http://lilypie.com/">
moja Majka tez uwielbia Barneya i oczywiscie mamy maskotke(mala bo chyba 26 cm)ale i tak ja uwielbia,a Barneya mamy nagranego w telewizorze(mamy taka funkcje w "N"),zawsze mozna tez obejrzec na youtube:)
Mam Barneya 19cm, maly, lekki, nie spiewa, bo to nie ta sama wersja. Najchetniej bym sie zamienila na cos dla 5,5 letniego chlopca ;).
ALE NA YOTUBE JEST OD GROMA bARNEYA :) Miska uwielbia, no własnie gdzie dostane takiego małego Barneya?
mamy juz maskotki: Myszke Miki, 2 elma, Niedzwiedzia z niebieskiego domu, no i teraz musze poszukac Barneya :)
Moj z Anglii przylecial, stan idealny.
white skad jestes i co bys chciala :)
Z Gdyni, centrum. Chcialabym cokolwiek, Barney sie marnuje zakopany pod innymi maskotkami ;). Ale synek sie ucieszy, ze dostal cos w zamian. Sa w kioskach i zabawkowych po kilka zlotych zwierzatka: dinozaury (uwielbia wszystkie), lwa nie ma, ani tygrysa, zyrafa tez ok. I takie tam ;). W kiosku kolo domu kupilam krokodyla za 3zl chyba ;) .
o ja ze Wzgórza :) to ja sie pisze na Barneya, tylko powiedz mi ile tych zwierzatek :) Kiedy moge odebrac jak cos? Napisz mi na priv adres
Napisalam priv.
odpisałam :)
http://allegro.pl/barney-sliczna-zabawka-i2156637508.html

Ja kupiłam z tej aukcji. Dziewczyna ma takie fajne używane zabawki, że wyglądają jak nowe. Teraz poszukuję jeszcze jedną Baby Bob i 2 sztuki BJ. Macie jakieś pomysły skąd je wziąć? Ale nie chcę interaktywnych. Jak ktoś ma do odsprzedania to proszę o kontakt na:
zambrzycka.k@gmail.com
POSZUKUJE MASKOTKI BARNEYA DLA WNUKA BARDZO BY SIE UCIESZYL GDYBY DOSTAL POD CHOINKE-JESTEM Z OKOLIC GNIEZNA PROSZE O KONTAKT JEZELI BY TAKA MASKOTKA BYLA ZA NIEWIELKA CENE-KONTAKT 500-454-872
witam ! ja też poszukuję maskotki barney moja siostrzenica bardzo lubi ta bajkę a w szczegolności barney :) więc proszę o szybki kontakt jeśli ktos z was posiada taką maskotkę . moj e-mail : kaja20008@wp.pl
do góry