Widok

Bartek - opinia

Zbierałem się do napisania opinii od 3 miesięcy ponieważ chciałem zobaczyć efekt końcowy. Miałem zabieg mikropigmentacji głowy, minęło już tyle czasu aby móc ocenić końcowy wynik i mogę powiedzieć tylko jedno - jestem zachwycony. Kolor został dobrany idealnie, nie ma różnicy w kolorze pigmentu z tyłu głowy a moimi naturalnymi włosami. Dzięki zabiegowi czuję się pewnie i nie muszę się ukrywać pod czapką. Zdecydowałem się na salon Abacosun z polecenia znajomej, mimo że bliżej mojego miejsca zamieszkania też mogłem wykonać taki zabieg i nie żałuję. Trafiłem do Pani Ani Krzywkowskiej (tak mam zapisane na wizytówce więc mam nadzieję że nie pomyliłem nazwiska). Bardzo przemiła Pani, która zna się na rzeczy i jest profesjonalistką w tym co robi. Wszystko mi wyjaśniła i wytłumaczyła, w dodatku jest sympatyczną uśmiechniętą osobą co bardzo mnie uspokoiło przed zabiegiem. Naprawdę szczerze polecam ten zabieg u tej Pani bo zna się doskonale na tym co robi. Salon bardzo ładny, relaksująca muzyka i ładny wystrój. Polecam!
Moja ocena
oferta: 5

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy Panie Bartku za piękną opinię, Ania się bardzo cieszy że jest Pan zadowolony i pozdrawia serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry