Widok
Bartek - opinia
W kilku słowach ciężko opisać moją współprace i efekty treningów pod okiem Przemka. Pierwsze maile wymieniliśmy w sierpniu 2013 roku a moja waga wynosiła wtedy prawie 106kg. Do redukcji podchodziłem wtedy już kilkukrotnie ale zawsze bez większego efektu. Motywacji nigdy nie brakowało, jednak ze względu na złe odżywanie nie było efektów. Jadłospisy z różnych portali oferujących usługi dietetyczne odstraszały monotonnością. Nastał jednak moment w którym powiedziałem sobie teraz albo nigdy, znalazłem temat Przemka na forum i stwierdziłem „ten gość mi pomoże” no i jak widać nie zawiodłem się. W 7 miesięcy utraciłem ponad 30kg. Z miesiąca na miesiąc zmieniałem swój cel w kwestii redukcji,w zasadzie to w początkowej fazie nie wierzyłem w sukces a efekt końcowy to raczej była sfera marzeń. Po miesiącach treningów udało się zrealizować cel, wymagało to poświęceń i samozaparcia ale warto było. Na tym etapie nie kończy się jednak nasza historia. Po redukcji zaczęliśmy zwiększać kalorykę posiłków i powoli wchodzić w fazę budowania masy mięśniowej. Na dzień dzisiejszy (30.12.2014r) jestem już po 2 redukcji a efekty widać na zdjęciach - Bartek. SZCZERZE POLECAM to jedyne co
Moja ocena
Trener Personalny
kategoria: Trener personalny
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6