Widok
Bartosz - ocena
Kuchnia zamówiona w wrześniu , montaż grudzień na I montaż nie zjawił się monter Izi nie poinformowało o tym , podczas podpisywania umowy była informacja o 3 dniach montażu , montaż przez dwóch różnych monterów trwał łącznie ponad 6 dni , i dodatkowo 3 stracone na dni których monterzy nie się pojawili, I termin montażu a koniec to ponad 60 dni z brakiem kuchni i bałaganem w mieszkaniu duża ilość błędów projektowych wyprostowana podczas montażu , jednakże najgorsze jest to że w umowie zapisy są o systemie blum jednakże dostałem gtv, warto sprawdzić u siebie tych co mają to nie szczęście mieć od nich kuchnie. Rekompensata umówiona w marcu do dziś brak wypłaty i uwaga firma jest w restrukturyzacji i nie się od nie da windykować. Nie spotkałem się do tej pory z takim działaniem i firma jak ta , kwota płacona od razu z góry , ogromne opóźnienia brak kontaktu i brak konkretów , nie wywiązanie się z umowy nie takie materiały jak w umowie i brak wypłaty rekompensaty dyswakilsuje ta firmę pod każdym względem. Monterzy mówili że i tak nie mam źle bo są przypadki gdzie ludzie mają np po 6 monterów, i brak wykonania kuchni przez ponad rok. Bardzo mocno odradzam, nie warte nerwowo.