Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Asia - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z kuchni. Współpraca przebiegła sprawnie i bez...
~Asia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 12 stycznia 2026

Janusz - ocena nowy temat Kuchnia została wykonana w październiku i jestem z niej naprawdę zadowolony....
~Janusz
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 9 stycznia 2026

Aleksandra - ocena nowy temat Montaż mebli przebiegł ekspresowo i bezproblemowo.
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 7 stycznia 2026

Sylwia - ocena Jestem bardzo zadowolona z realizacji kuchni. Wszystko zostało wykonane...
~Sylwia
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 4 stycznia 2026

Katarzyna - ocena Polecam Altre Kuchnie Gdańsk! Świetna jakość obsługi i bardzo miła atmosfera,...
~Katarzyna
1

dodano: 3 stycznia 2026

Klaudia - ocena Firma jest nierzetelna oraz nieprofesjonalna. Usługa została wykonana po...
~Klaudia
-

dodano: 2 stycznia 2026

Maurycy - ocena Kuchnia wygląda teraz genialnie, a obsługa była na medal.
~Maurycy
-

dodano: 31 grudnia 2025

Małgorzata - ocena Od momentu wejścia do salonu doradztwo było na najwyższym poziomie.
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 30 grudnia 2025

Ola - ocena Bardzo profesjonalna i rzetelna firma. Drzwi wysokiej jakości. Montaż zgodnie...
~Ola
-

dodano: 29 grudnia 2025

Kasia i Andrzej - ocena Piękna kuchnia Cudownie zaprojektowane, wykonanie wzorowe. A pani Iwona...
~Kasia i Andrzej
-

dodano: 27 grudnia 2025

Marta L - ocena Z całego serca polecam Classic Meble Kosakowo. Jestem niezwykle zadowolona z...
~Marta L
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 17 grudnia 2025

Zuzanna - ocena Profesjonalizm i zaangażowanie
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 grudnia 2025

Maja - ocena Jestem zachwycona! Projekt kuchni jest bardzo dobry. Profesjonalizm w każdym...
~Maja
-

dodano: 13 grudnia 2025

Ania - ocena Firmę Pana Krzysztofa MebLew znalazłam w internecie i przy wyborze kierowałam...
~Ania
-

dodano: 12 grudnia 2025

Sławosz - ocena Kuchnia to mistrzostwo, nic dodać nic ująć. Jestem bardzo zadowolony
~Sławosz
-

dodano: 11 grudnia 2025

Piotr - ocena Nie polecam. Janusze biznesu. Kuchnie projektuje ktos inny. Wymiaruje ktos...
~Piotr
-

dodano: 10 grudnia 2025

Tomasz - ocena Zdecydowanie polecam Robekada! Od początku do końca wszystko przebiegło sprawnie
~Tomasz
-

dodano: 3 grudnia 2025

Rafi - ocena Podeiście do klienta bardzo profesjonalne juz na etapie projektowania i w...
~Rafi
-

Rafi - ocena Podeiście do klienta bardzo profesjonalne juz na etapie projektowania i w...
~Rafi
-

Alicja - ocena Bardzo miła i fachowa obsługa, wszystko wytłumaczone, jeśli chodzi o dobór...
~Alicja
-

dodano: 25 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1871

1551

wątków

do góry