Widok
Bastion Wałowa
Bastion Wałowa to pierwszy mieszkaniowy projekt, który powstał na terenie Młodego Miasta. To obszar, który podlega intensywnemu rozwojowi. Blisko jest stąd do dworca kolejowego i SKM, tramwaju i autobusów, a jednocześnie do ścisłego centrum miasta i jego infrastruktury: szerokiej oferty kulturalnej i gastronomicznej. Obiekty historyczne i atrakcje takie jak Brama Stoczniowa, Europejskie Centrum Solidarności czy Muzeum II Wojny Światowej znajdują się w bezpośrednim otoczeniu zabudowy, ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Podaj jakiś rozsądny powód oburzenia
Rozwijające się miasto, to drogie działki, czyli pójście z budynkami w górę. Jesteś miłośnikiem baraków to zamieszkaj pod Gdańskiem, gdzie jest duży wybór miejsc pod parterową zabudowę. . Ludzie chcą mieszkać blisko centrum więc zwiększenie gęstości zaludnienia jest oczywiste.
?
Zgadzam sie z wypowidziami na ten temat. Z drugiej jednak strony wole juz ten porojekt niz to co jest wszechobecne w okolicy -brud, balagan i wstyd jak wyglada centrum miasta. Az tak wielu chetnych nie ma do inwestowania w tym rejonie. Projekty planowane na wykupionych dzialkach przez inwestorow nie sa realizowane od lat i nie wiadomo czy cokolwiek zacznie sie tam dziac w perspektywie najblizszych lat.
wstyd mi za was
Byłam tam dziś, naprawdę nie jestem malkontentem, który krytykuje wszystko co nowe, ale to wygląda strasznie!!!! W takim miejscu!!!! Naprawde szkoda mojego pięknego miasta. Duzy żal. Obok ECS, pomnik trzech krzyży i blok-house'y rodem z Zaspy( naprawde bez obrazy, ale to Stare Miasto!!!)
Nie jestem pewien, czy Bastion jest porażką w porównaniu do niektórych wybudowanych wcześniej inwestycji mieszkaniowych.
W niedzielę pospacerowałem po starym mieście. Zaszedłem od tyłu osiedla Water Lane, które prezentuje się nie źle ... od frontu.
Powiem krótko: nie chciałbym tam zamieszkać, mając widok na zaplecze lokali usługowych, garaże z poprzedniej epoki, albo na balkon sąsiada odległy o kilkanaście metrów. Nie jestem nawet pewien, czy niektóre mieszkania mają tam zapewnione minimalne, wymagane nasłonecznienie w ciągu dnia.
Bastion wydaje się być osiedlem pozbawionym tych wad.
Może nie jestem obiektywny w swojej ocenie, bo mnie nowoczesne, wysokie budynki w miastach zupełnie nie przeszkadzają, a nawet budzą pozytywne odczucia ... ale o gustach się nie dyskutuje :-)
W niedzielę pospacerowałem po starym mieście. Zaszedłem od tyłu osiedla Water Lane, które prezentuje się nie źle ... od frontu.
Powiem krótko: nie chciałbym tam zamieszkać, mając widok na zaplecze lokali usługowych, garaże z poprzedniej epoki, albo na balkon sąsiada odległy o kilkanaście metrów. Nie jestem nawet pewien, czy niektóre mieszkania mają tam zapewnione minimalne, wymagane nasłonecznienie w ciągu dnia.
Bastion wydaje się być osiedlem pozbawionym tych wad.
Może nie jestem obiektywny w swojej ocenie, bo mnie nowoczesne, wysokie budynki w miastach zupełnie nie przeszkadzają, a nawet budzą pozytywne odczucia ... ale o gustach się nie dyskutuje :-)