Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo polecam !! wątek zamknięty Bardzo terminowa firma co nas zaskoczyło ponieważ cała kuchnia przyjeżdża z...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2015

Firma godna polecenia wątek zamknięty Firmę poleciła mi koleżanka, cieszę się, że jej posłuchałam. Piękny projekt,...
~ab
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2015

MASAKRA!!!!! wątek zamknięty Ten salon to jakaś kpina. Pani Natalia nie ma ani pomysłu ani zmysłu. To...
~Niuniek
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 marca 2015

Piekne meble, świetna obsługa! wątek zamknięty Mam meble od tej firmy już od prawie roku. Kuchnia jest bardzo wygodna w...
~sue32
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

zadowolony klient wątek zamknięty Chodziłam po wielu studiach kuchennych, także mam porównanie. Przy wyborze...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 stycznia 2014

Studio na 6 wątek zamknięty Zamówiłam meble w marcu. Meble przyszły w tydzień przed terminem+sprawny...
~Monika
-

dodano: 4 stycznia 2014

Magdalena Rucka - opinia wątek zamknięty meble bardzo ładne są w niej zastosowane najlepsze okucia marki BLUM które...
~Magdalena Rucka
-

dodano: 14 grudnia 2013

Idealna kuchnia wątek zamknięty Gorąco plecam salon mebli kuchennych LUBEK. Swoją kuchnię z Bauformat...
~Paulina
-

dodano: 5 grudnia 2013

Warto wątek zamknięty Fachowość i rzetelność to dwa najlepsze określenia. Może możnabyło zrobić tę...
~sander777
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 października 2010

Piękne meble, kuchnia wygodna w użyciu wątek zamknięty Meble są eleganckie i solidne, na okucia dostałam dożywotnią gwarancję....
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry