Widok

Beach Party

hejka!!!! Podobno przed vivą ma stanąć największa scena w Polsce hmmmm jak się temu miejscu przyglądałam, to nie wydawało mi sie żeby tam mogła być taka wielka scena..... no i dla ludzi jest niewiele miejsca........
Niby szykuje sie extra impreza, a jakoś przygotowań nie widzę..... i bilety staniały z 35 zeta na 20...... ciekawe czemu???? ktos wie????? I myslicie, że ta scena bedzie taka wielka???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobno w sopocie było lepiej ,ale to tylko ze słszenia wiem!!
MOwicie ze bylo tak fajnie??szkoda ze nie moglem przyjechac bo nie bylo mnie w kraju...a jak oceniacie ta impreze w stosunku do sunrise w kolobrzegu??lepiej czy gorzej...
do dziś czuję podniecenie!!!!
Tancerki i tancerze z ibizy byli :P 400 swiatel a nie 4000 laserow, laser mial byc jeden i byl. bylo go widac na helu :)) a muze slychac :P
było megaaaaaaaaaaaaa zajefajnie :) muza dobra i wogole impreza git ;)

to co ze nie widzialem zbytnio tancerek z ibizy i cos nie zauwazylem 4 tysiecy laserow no ale co sie bede czepial :)

czaddddddddd
nom, żeby było w przyszłym roku jeszcze lepiej:) fajne są takie imprezy!!!!
ojjjj a jakie koleji były zapchane!!!to sksm zawsze daje dupy jeśli chodzi o masowe imprezy!!!zawsze!!!do wymiany to skm!!!
Impreza na plazy trwala do 2, krotko bo krotko ale bylo mega zajebi**** :)) Potem imrpeza przeniosla sie do klubu, mogly tam wjesc osobyk otre mialy kupionego bileta za 60 zeta :]] Kogo nie bylo niech naprawde zaluje !! :D
wiesz kiwki mam trzeba im to wybaczyc to dopiero 1 impra taka wiec moze za rok bedzie jeszcze lepiej
prawda zabawa była fajna, ale jak dla mnie nieco za krótko, a ta scena to az taka ogroma nie była..... ale luzik nie czepiam się:):)
odjechana impra............
było pięknie!!!!!!!!cudoenie!!!że się tak wyraże!!!!!!!odjechana impra!!!ale szybko sie zakonczyła!!!byłam pewna że poskaczemy do białego rańca!!!!
no zobaczymy jak to będzie? moze mi napiszecie jak się bawiliscie po tem???? Do zobaczenia na beach party............................
ale bedzie biba :)
ok ja sie wybieram ale to 60 zeta to przeginka!!!ja pojde za 20 do 2klasy!!!
ja mam zamiar przyjs tylko wkurza mnie ze za 60zl to niby do srodka mozna wejsc!!a reszta to co!!zreszta przeginka te 60 zeta!!
bilety były cały czas po 20 zł :>

a impreza bedzie zajefajna :)

Carpe Diem