Beata Matysiak Tłumacz przysięgły języka niemieckiego

Tłumaczenia językowe Kursy i szkolenia Kursy do egzaminów

Gdańsk, Jana Solikowskiego 7A/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Barbara - ocena Bardzo serdecznie polecam panią Beatę i jej usługi tłumaczenia przysięgłego...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 lipca 2026

Jarosław - ocena Pani Beatka to fenomen w dziedzinie tłumaczenia jez. Niemieckiego.Bardzo ,...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2026

Tomasz - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług. Pani Beata jest miłą, empatyczną i...
~Tomasz
-

dodano: 30 czerwca 2026

Elena - ocena Jestem ogromnie wdzięczna za ekspresową, profesjonalną, bezproblemową...
~Elena
-

dodano: 29 czerwca 2026

Martyna - ocena Pani Beata to prawdziwa profesjonalistka. Przy tym jest niesamowicie...
~Martyna
-

Agata - ocena Szybkie tłumaczenie. Konkurencyjne ceny. Kontakt natychmiastowy.
~Agata
-

Sebastian - ocena Bardzo szybko i sprawnie. Wracałem kilka razy po poprawki dokumentów (z mojej...
~Sebastian
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 22 marca 2026

Martyna - ocena Serdecznie polecam usługi Pani Beaty miła, profesjonalna i kontaktowa....
~Martyna
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 22 marca 2026

Julia - ocena Współpraca z panią Beatą Matysiak to gwarancja najwyższego profesjonalizmu i...
~Julia
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 17 lutego 2026

Karolina - ocena Usługa zrealizowana w szybkim tempie i dokładnie. Co najważniejsze pani jest...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 11 stycznia 2026

Aga - ocena Chorobowe L4 przetlumaczone kompletnie i bardzo szybko . Pracodawca w Kolonii...
~Aga
-

Rafał - ocena Wszystkie świadectwa i dokumenty, które przetłumaczyła Pani Beata są...
~Rafał
-

Aga - ocena Korzystałam wiele razy. Tłumaczenia medyczne, samochodowe i prawnicze. Szybka...
~Aga
1

dodano: 8 stycznia 2026

Sebastian - ocena Pełna profeska. Dość duży dokument przetłumaczony błyskawicznie, jestem...
~Sebastian
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 14 października 2025

Martyna - ocena Tłumaczenie ustne u notariusza wykonane szybko i profesjonalnie, mimo...
~Martyna
1

dodano: 9 października 2025

Andrzej Mocarski - ocena Profesjonalnie, wysoka kultura tłumacza, polecam, łatwy kontakt.
~Andrzej Mocarski
1

dodano: 10 października 2025

Joanna - ocena Polecam ! Współpraca i kontakt bardzo dobry. Jestem bardzo zadowolona i mogę...
~Joanna
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 11 września 2025

Ewa - ocena Bardzo polecam Panią Beatę, ponieważ jest profesjonalna, bardzo szybka,...
~Ewa
-

dodano: 30 sierpnia 2025

Jan - ocena Bardzo profesjonalne usługi. Pani Beata wykazuje się wysokim poziomem...
~Jan
-

dodano: 18 sierpnia 2025

Roman - ocena Mila ,sympatyczna profesjonalna osoba polecam kazdemu kto pyrzebuje skozystac...
~Roman
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 30 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry