Widok
Beata - opinia
Współpraca układa się naprawdę bardzo dobrze. Uzyskiwałam odpowiedzi na każde moje najgłupsze pytanie. Uzupełnienie aplikacji także poszło bardzo sprawnie. Po zaakceptowaniu aplikacji przez agencje amerykańską już tego następnego dnia zaczęły pojawiać się rodziny na moim koncie. Niestety ja jestem baaardzo wybredna i bardzo zależało mi, żebym poczuła to "coś" w związku z daną rodziną i naprawdę szukałam perfect match, więc poszukiwanie rodziny w stanach zajęło mi niecały miesiąc:) Po czym pojawiła się wymarzona rodzina i lecę. Jednak zanim lot, czekało mnie wypełnienie dokmentów wizowych, zrozumienia, o co w tym w tym wszystkim chodzi etc. I tu znów baaaardzo pomogła mi koordynatorka, której mogłam zadać każde najgłupsze pytanie i jej niesamowita cierpliwość do moich pytan:) Na żadnym z etapów nie czułam pozostawiona się sama sobie:) nawet w sprawie pakowania:) mogłam zapytać, co warto a czego nie warto brac. Naprawdę polecam!:) Ach no i cena jest bardzo dobra, jak na to, co otrzymujemy.
Moja ocena
Gawo - Agencja Au Pair
kategoria: Nauka i praca za granicą
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
poziom nauczania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6