Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
TAK! wątek zamknięty Beatis był piątym z kolei salonem, który odwiedziłam. Spotkałam się tu z...
~aa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 maja 2012

dziekuję wątek zamknięty dziewczyny- szukacie salonu gdzie otrzymacie naprawdę fachową obsługę- to...
~Teresa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 lutego 2011

SUPER!! wątek zamknięty polecam jak najbardziej, super obsluga, piekne suknie i co najwazniejsze...
~klorynka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 września 2010

Jestem ZA!! wątek zamknięty Witam, Beatis był pierwszym salonem, który odwiedziłam wybierając suknię...
~Joanna B
-

dodano: 6 czerwca 2010

profesjonalna obsługa wątek zamknięty Trafiłam tam z polecenia koleżanki, byłam bardzo mile zaskoczona...
~Kasia
-

dodano: 22 maja 2010

bardzo przeciętnie wątek zamknięty bardzo przeciętnie
~Anna
-

dodano: 20 lutego 2010

dziękuję wątek zamknięty chciałabym podziękować gorąco za wybór pięknej sukni. historia krótka- na...
~gosia
-

dodano: 4 lutego 2010

Super :) wątek zamknięty Wybrałam się do salonu z nastawieniem, że na pewno nic ciekawego nie znajdę....
~D.
-

dodano: 2 lutego 2010

polecam wątek zamknięty salon ten polecam wszystkim dziewczynom.suknie super wyeksponowane na...
~terese
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 października 2009

piekne suknie ... wątek zamknięty bardzo polecam przyszłym pannom młodym zakup sukienek w tej galerii ......
~jola28
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 24 stycznia 2009

super wątek zamknięty polecam wszystkim przyszłym pannom młodym- bardzo piękne suknie, niesamowicie...
~dominika
-

dodano: 18 stycznia 2009

Karolina - opinia wątek zamknięty A ja nie jestem zadowolona z usług i obsługi.Nie polecam. Odwiedziłam salon...
~Karolina
1

dodano: 5 grudnia 2008

fajnie wątek zamknięty a mi się bardzo podoba ten salon.kupiłam niedawno sukienkę i gościom również...
~martyna
-

dodano: 11 grudnia 2008

super !!! wątek zamknięty Suknie naprawdę piękne, duży wybór dodatków, świetna obsługa klienta i co...
~Ania C.
-

dodano: 18 listopada 2008

polecam:):) wątek zamknięty Polecam gorąco i zapraszam do odwiedzenia galerii "Beatis' Kupowałam tam w...
~Ewelina
-

dodano: 16 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry