Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Basia - ocena Pan Adam Najlepszy masażysta w trojmiescie. Polecam
~Basia
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 29 października 2024

Bardzo fajne masaże i rzesy- Polecam wątek zamknięty Korzystałam raz z masażu byłam bardzo zadowolona- bardzo profesjonalne...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2016

POLECAM wątek zamknięty Pani Kasia robi cuda z rzesami. Chcialam miec bardzo delikatne i bylam bardzo...
~Dzolana
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lutego 2016

ciekawa oferta wątek zamknięty Bardzo ciekawe pomysły na stylizację paznokci. Kreatywnie i efektownie....
~bebe
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 listopada 2015

super usługi polecam usługi na dlonie i paznokcie pani Oli. wątek zamknięty Polecam. Profesjonalne podejście, super relax. Super efekt.
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 listopada 2015

POLECAM wątek zamknięty Polecam usługi salonu - idealny masaż, piękne pazurki i cudne rzęsy... Każda...
~Kasik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam - zadowolenie gwarantowane! Profesjonalne podejście i można liczyć...
~Iza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 listopada 2015

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Pani Olu, serdecznie dziękuję za najlepszy na świecie manicure i pedicure...
~Izabela W.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

manicure hybrydowy wątek zamknięty Pani kosmetyczka potrafi ładnie ukształtować płytkę paznokcia no i dużym...
~J.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Bardzo profesjonalne miejsce wątek zamknięty Korzystałam z usług Pani Oli juz kilkukrotnie i jestem bardzo zadowolona....
~Julia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry