Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiktor - ocena Druga wizyta partnerki w tym "salonie urody" i jeszcze większy dramat niż...
~Wiktor
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 grudnia 2024

Danka - opinia wątek zamknięty Zakład odwiedziłam kilka razy po raz pierwszy była potraktowana jak intruz...
~Danka
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 czerwca 2022

Teresa - opinia wątek zamknięty To moja pierwsza wizyta. Trafiłam do Pani Joasi. Wkoncu znalazłam fryzjera...
~Teresa
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 stycznia 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Polecam Panią Kasię z której usług i porad korzystam od dłuższego już czasu....
~Anna
-

dodano: 5 października 2021

Dorota - opinia wątek zamknięty Polecam Panią Kasię. Zawsze miła i sympatyczna oraz profesjonalna we...
~Dorota
-

Kasia - opinia wątek zamknięty Cudownie , relaksująco i profesjonalnie
~Kasia
-

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Pani Kasia ratowała mnie po koszmarnie zrobionym makijażu permanentnym Anioł...
~Agnieszka
-

dodano: 4 października 2021

Iwona - opinia wątek zamknięty Pani Kasia to najlepsza kosmetyczka u jakiej byłam. Przez kilka lat szukałam...
~Iwona
-

Martyna - opinia wątek zamknięty Pani Kasia jest niesamowita, bardzo kompetentna osoba polecam z całego serca
~Martyna
-

Stała klientka - opinia wątek zamknięty Pani Katarzyna kosmetolog wspaniała osoba, pełna profesjonalizmu, idealnie...
~Stała klientka
-

Małgosia - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, wysokiej klasy zabiegi, do tego...
~Małgosia
-

Angelika - opinia wątek zamknięty Pani kosmetolog Katarzyna najlepsza na swiecie. Numer jeden w trojmiescie....
~Angelika
-

dodano: 28 września 2021

Weronika Widrowska - opinia wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Koloryzacja wyszła rewelacyjnie, jestem...
~Weronika Widrowska
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 sierpnia 2020

Marta.J - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Panią Kasie jest super fryzjerka ma podejscie do...
~Marta.J
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 marca 2020

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Świetny salon, super podejście do klienta, fachowość. Jestem bardzo...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 lutego 2020

Beata - opinia wątek zamknięty Pani Kasia jest super fryzjerką ! Kompetentna , miła , otwarta na potrzeby...
~Beata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 lutego 2020

Iwona - opinia wątek zamknięty Pani Kasia jest mistrzynią blondów!!! Superfajna i kompetentna. Extra...
~Iwona
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 lutego 2020

Halszka - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Kasi!! Najlepszy kolor jaki miałam w...
~Halszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 lutego 2020

Marta - opinia wątek zamknięty P.Kasia mistrzyni blondu, mega milo, mega profesjonalnie, polecam kazdemu
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 lutego 2020

Teresa - opinia wątek zamknięty Z całego serca polecam panią Kasię Szkulimowską. Kiedyś bałam się ingerencji...
~Teresa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 lutego 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry