Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Właścicielka, DJ i barman są niemili i nieprofesjonalni. wątek zamknięty Po krótce. Byliśmy grupą dwudziestu kilku osób – sobota. Poza nami...
~Jang
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2012

osiemnastka wątek zamknięty Mam fantastyczne wspomnienia ze swojej osiemnastki. Obsługa spisała się na...
~Marta
-

dodano: 2 maja 2012

Super ,oby tak dalej wątek zamknięty Szukaliśmy ze znajomymi miejsca na kolację przechodząc natrafiliśmy na...
~Krystian Paprocki
1

dodano: 11 sierpnia 2011

Club & Restaurant jakich mało wątek zamknięty Świetna atmosfera oraz jedzenie. Imprezy, jakie tam można zorganizować są na...
~Łukasz
1

dodano: 7 marca 2012

opinia wątek zamknięty Uwazam, te restauracje godna polecenia zarowno pod wzgledem jedzenia jak i...
~ANNG GORSZKA
-

dodano: 2 marca 2012

Git wątek zamknięty Wporzo jak nie wiem co.
~Macio
-

dodano: 28 lutego 2012

Dla wszystkich gustujących w dobrej restauracyjnej atmosferze :) wątek zamknięty Na wstępie chciałbym opisać kilka interesujących mnie ( negatywnych )...
~J. Krasucki
-

Super! wątek zamknięty Fantastyczne miejsce z przemiłą obsługą! To nie tylko miejsce gdzie można...
~A
-

Prośba do właścicieli wątek zamknięty Proszę o akualizację adresu e-mail na stronie. Podejrzewam, że jest...
~Anna Kowalewska
-

dodano: 17 lutego 2012

SUPER! wątek zamknięty Super zabawa, ogrom pysznego jedzenia, alku i popitek!! bardzo mila i pomocna...
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 stycznia 2012

nie polecam! wątek zamknięty wczoraj wybrałem się na spcer z małżonką; dość trudno było dostać wolny...
~włodzimierz
-

dodano: 27 grudnia 2011

Miło POLECAM! wątek zamknięty Spacer po Starówce Gdańska i odpoczynek w Restauracji Bedeker to już nasza...
~Grażyna
2

dodano: 10 grudnia 2011

Polecam wątek zamknięty Byłam w Bedekerze kilkakrotnie - obiad, piwo, urodziny. Za każdym razem...
~Marta
-

dodano: 8 grudnia 2011

ZACHĘCAM I POLECAM wątek zamknięty Dość często wybieram się z rodziną na obiad do restauracji.Odwiedziłam...
~Maryla
-

dodano: 28 listopada 2011

Super-polecam! wątek zamknięty Odwiedziłem to miejsce niedawno z zamiarem zjedzenia obiadu. Wybrałem sobie...
~SzVie
-

dodano: 28 listopada 2011

ODRADZAM !!! wątek zamknięty Chciałam zorganizować imprezę okolicznościową ale bez skutku ponieważ Pani...
~Klient
-

dodano: 20 października 2011

Smacznie wątek zamknięty Byłam w tej restauracji kilka razy, jedzenie jest smaczne, zwłaszcza zupy. Co...
~Paula
-

dodano: 26 września 2011

Jak dla mnie ok wątek zamknięty Może nie chodzę często po knajpach ale mi się podobało, jedzenie dostałem...
~max
-

dodano: 26 września 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty PRZYKŁAD LEKCEWAŻENIA, NAPOJE PODANE ZAPIĘCZTOWANE FOLIĄ, CZEKADEŁKO -...
~FCT
-

dodano: 20 września 2011

Super przyjemne miejsce wątek zamknięty Byłem ze znajomymi ostatnio w restauracji Bedeker.Weszliśmy zobaczyć tak...
~Radek
-

dodano: 4 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry