Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam!!! wątek zamknięty Moje pierwsza wizyta w tym salonie i na pewno nie ostatnia. Dawno nie...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 grudnia 2017

Koloryzacja, cięcie, modelowanie - tylko TAM ! wątek zamknięty Po wielu nieudanych próbach poszukiwania dobrego fryzjera trafiłam do Pana...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 grudnia 2017

polecam! wątek zamknięty dobra robota, polecam! na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług salony
~Martyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 grudnia 2017

Polecam wątek zamknięty Przyszłam do Pana Kamila z wielką nadzieją, ponieważ według innych...
~Agata M
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Pani Marta czyni cuda, jestem bardzo zadowolona
~Ewelina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Korzystam z usług fryzjerskich od kilku lat i wychodziłam z salonu z włosami...
~Kamila
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Wysoki poziom usług na stałym poziomie wątek zamknięty Korzystałam z usług fryzjerskich już kilkakrotnie, zarówno w kwestii...
~Ania G.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Polecam!!! wątek zamknięty Jestem klientka Pana Kamila od lat i niezmiennie za każdym razem wychodzę...
~Arleta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 listopada 2017

Są najlepsi wątek zamknięty Czysty profesjonalizm.korzystam z usług fryzjerskich i zawsze jest efekt wow
~Agata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 listopada 2017

Mega zadowola wątek zamknięty Korzystałam z usług fryzjerskich i kosmetycznych i jestem bardzo zadowolona :)
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 listopada 2017

Przepiękne rzęsy !!! wątek zamknięty Chciałam podziękować Pani Marcie za pięknie wykonane rzęsy. Serdecznie...
~Marzena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

Żaneta - opinia wątek zamknięty Pani Ewelina ręka mistrza. Najlepsza !!!Mam pięknie powiększone usteczka ....
~Żaneta
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2017

Wizyta po remoncie w gabinecie Bell Visage wątek zamknięty Salon Bell Visage po remoncie wygląda imponująco. Jakość usług jak zawsze...
~Alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2017

piekne usta wątek zamknięty nie masz ust takich jakby,s oczekiwala,no cóz,natura,mistrzynia w tej materii...
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 marca 2016

usługa kosmetyczna wątek zamknięty Odwiedzam salon Bell Visage bardzo często. Za każdym razem jestem zadowolona...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

Klientka zadowolona z jakości obsługi wątek zamknięty Odwiedziłam salon pani Eweliny , ponieważ jest on w bliskim sąsiedztwie ....
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 września 2015

Salon na najwyższym poziomie - maksimum zadowolenia! wątek zamknięty Do salonu trafiłam z polecenia, choć miałam pewne obiekcje, gdyż dwa lata...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 września 2015

Zdolniacha! wątek zamknięty Długo nosiłam się z zamiarem wykonania makijażu permanentnego brwi metoda...
~Ewa
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lipca 2015

Wypełnianie zmarszczek wątek zamknięty Na początku trochę się obawiałam, bo to mój pierwszy tego typu zabieg, ale...
~Zofia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lipca 2015

Bezkonkurencyjny salon day spa wątek zamknięty To słowo naprawdę pasuje do tego miejsca.Widać że właścicielka stworzyła to...
~Malwina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 lutego 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry