Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
A. - opinia wątek zamknięty U Pani Eweliny byłam kilkakrotnie i mogę ją polecić z czystym sumieniem,...
~A.
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 maja 2015

Stała klientka wątek zamknięty Korzystam z usług Pani Eweliny już od ponad dwóch lat i wypadałoby w końcu...
~Zuzanna
-

dodano: 14 kwietnia 2015

Profesjonalnie! wątek zamknięty Pewna ręka i duża wyobraźnia estetyczna - makijaż wykonany tak jak sobie tego...
~Ola
-

dodano: 12 kwietnia 2015

Wypełnianie zmarszczek wątek zamknięty Na początku trochę się obawiałam, bo to mój pierwszy tego typu zabieg, ale...
~Zofia
3

dodano: 26 czerwca 2014

Zadowolona wątek zamknięty Jestem zadowolona z moich nowych ust :) Chociaz cena mogla by być niższa.
~anna
-

dodano: 15 stycznia 2015

Powiększanie ust wątek zamknięty Witam, powiększyłam usta u p.Eweliny i jestem bardzo zadowolona.Efekt...
~Kasia
-

dodano: 10 stycznia 2015

Zdolniacha! wątek zamknięty Długo nosiłam się z zamiarem wykonania makijażu permanentnego brwi metoda...
~ewa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 maja 2014

profesjonalna godna polecenia usługa wątek zamknięty U Pani Eweliny robiłam makijaż permanentny ust. Wcześniej naczytałam się na...
~Kamila
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

Profesjonalna usługa wątek zamknięty Zabiegom u Eweliny poddawałam się wielokrotnie, po każdym z nich byłam w...
~Marta
-

dodano: 25 maja 2013

Polecam bardzo!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi. Pani Ewelina bardzo miła i...
~Gracjana
-

dodano: 23 maja 2013

Permanent - najwyższy poziom! wątek zamknięty Nie był to mój pierwszy permanent, korzystałam z takich usług nie tylko w...
~Anita
-

dodano: 15 lutego 2013

zadowolona,polecam wątek zamknięty Jest moją corką,więc krytyka wskazana,ale nie znajduję podstaw.Skorzystałam z...
~Ewa Miodek
-

dodano: 3 lipca 2012

Kompleksowa usługa wątek zamknięty Do Bellvisage trafiłam, gdyż korzystałam z usług fryzjerskich w gabinecie...
~Monika
-

dodano: 18 czerwca 2012

Synek - opinia wątek zamknięty Zaprowadziłem mamę do salonu Pani Eweliny w ramach prezentu na zamykanie...
~Synek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 maja 2012

Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm wątek zamknięty W Bell Visage byłam już po raz trzeci i na pewno nie ostatni. W tym salonie...
~Izabela
-

dodano: 21 października 2011

Świetny manicure japoński wątek zamknięty W Bell Visage oferowany jest manicure japoński, co jest nowością na rynku....
~Grażyna
-

dodano: 20 października 2011

Świetne rzęsy!!! wątek zamknięty Do Pani Eweliny trafiłam przez przypadek. Był to mój pierwszy zabieg...
~marlena
-

dodano: 11 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry