Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klientka - ocena nowy temat Polecam bardzo :) profesjonalna obsługa i bardzo miły personel
~Klientka
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 kwietnia 2025

Basia - ocena nowy temat Robiłam peeling chemiczny u pani Klaudii i zdecydowanie było warto. Skóra po...
~Basia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Ada - ocena nowy temat Skorzystałam z zabiegu u pani Klaudii przed ważnym wyjściem i to była świetna...
~Ada
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Julia - ocena nowy temat Bardzo polecam! Przepiękne wnętrze, miła atmosfera. Z pewnością wrócę na...
~Julia
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kamila - ocena nowy temat Wizyta w salonie kosmetycznym Bella Clinica to czysta przyjemność! Od samego...
~Kamila
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kamila - ocena nowy temat Moja wizyta w Bella Clinica była absolutnie wyjątkowym doświadczeniem. Już od...
~Kamila
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Kinia - ocena Z całego serca polecam dr Paulinę Przylucką i Dr Emilie Januszkiewicz. Obie...
~Kinia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 marca 2025

Kinga - ocena Rewelacyjna obsługa i świetnie dobrany zabieg :) Polecam Panią Klaudię
~Kinga
-

dodano: 24 marca 2025

KaSta - ocena Polecam wizytę u pani kosmetolog, połączenie kompetencji i delikatnych rąk w...
~KaSta
-

dodano: 19 marca 2025

Ela Gleske-Jarosz - ocena Fantastyczne miejsce! Profesjonalizm, przemiła atmosfera i dbałość o każdy...
~Ela Gleske-Jarosz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 6 marca 2025

Ola - ocena Wizyty są zawsze punktualne, co bardzo doceniam.
~Ola
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 1 grudnia 2024

Dorota - ocena Efekty zabiegów są znakomite, a obsługa przemiła najlepszy salon w okolicy!
~Dorota
-

dodano: 30 listopada 2024

Julia - ocena Fantastyczna obsługa i najwyższy standard usług polecam bez żadnych...
~Julia
-

Zofia - ocena Jestem zachwycona rezultatami profesjonalizm na najwyższym poziomie, polecam!
~Zofia
-

Kacper - ocena Zabiegi nie tylko poprawiają wygląd, ale także relaksują idealne miejsce na...
~Kacper
-

Iga - ocena To moje ulubione miejsce na mapie miasta zawsze wychodzę zadowolona i...
~Iga
-

Darek W - ocena Idealne miejsce na relaks i dbanie o urodę polecam z całego serca!
~Darek W
-

Bogdan - ocena Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty...
~Bogdan
-

Wera - ocena Skóra wygląda promiennie i zdrowo ten salon to miejsce, które warto odwiedzić.
~Wera
-

Danny - ocena Polecam z całego serca nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z usług...
~Danny
-

dodano: 29 listopada 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry