Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ola - ocena Wizyty są zawsze punktualne, co bardzo doceniam.
~Ola
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 grudnia 2024

Dorota - ocena Efekty zabiegów są znakomite, a obsługa przemiła najlepszy salon w okolicy!
~Dorota
-

dodano: 30 listopada 2024

Julia - ocena Fantastyczna obsługa i najwyższy standard usług polecam bez żadnych...
~Julia
-

Zofia - ocena Jestem zachwycona rezultatami profesjonalizm na najwyższym poziomie, polecam!
~Zofia
-

Kacper - ocena Zabiegi nie tylko poprawiają wygląd, ale także relaksują idealne miejsce na...
~Kacper
-

Iga - ocena To moje ulubione miejsce na mapie miasta zawsze wychodzę zadowolona i...
~Iga
-

Darek W - ocena Idealne miejsce na relaks i dbanie o urodę polecam z całego serca!
~Darek W
-

Bogdan - ocena Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty...
~Bogdan
-

Wera - ocena Skóra wygląda promiennie i zdrowo ten salon to miejsce, które warto odwiedzić.
~Wera
-

Danny - ocena Polecam z całego serca nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z usług...
~Danny
-

dodano: 29 listopada 2024

Darek - ocena To miejsce, gdzie naprawdę dbają o klientów doskonałe efekty i wspaniała...
~Darek
-

Kornel - ocena Możliwość leczenia dzieci w gabinecie jest dużym plusem dla naszej rodziny.
~Kornel
-

Natan - ocena Polecam gabinet również ze względu na elastyczność w planowaniu wizyt...
~Natan
-

Kalina - ocena Wspaniałe miejsce, gdzie każda wizyta to relaks i poprawa wyglądu polecam!
~Kalina
-

Tanek - ocena Zabiegi są nie tylko skuteczne, ale także niezwykle przyjemne polecam każdemu!
~Tanek
-

Stanislawa - ocena Fantastyczne miejsce z profesjonalnym podejściem salon, do którego warto...
~Stanislawa
-

Sonia - ocena Efekty zabiegów przeszły moje najśmielsze oczekiwania gorąco polecam!
~Sonia
-

Nina Andrycz - ocena To najlepszy salon w mieście efekty, obsługa i atmosfera są po prostu...
~Nina Andrycz
-

Czesław - ocena Jestem zawsze pod wrażeniem jakości usług polecam ten salon z pełnym...
~Czesław
-

Filip - ocena Najlepsze miejsce, jakie odwiedziłam profesjonalizm i troska o klienta na...
~Filip
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry