Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia - ocena Serdecznie polecam salon fryzjerski belleza w Gdańsku-Oliwie. Jestem klientką...
~Gosia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 lipca 2025

Kasia - ocena Polecam Wszystkim najlepszy salon na świecie chodzeę już 11 lat i nie zmienie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 23 lipca 2025

Barbara - ocena Profesjonalne podejście do klienta, obsługa i umiejętności na bardzo wysokim...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 lipca 2025

K. - ocena Moimi włosami w tym salonie zajmuje się p. Wiktoria i od kilku lat wychodzę...
~K.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 lipca 2025

M. - ocena Polecam z całego serca usługi w salonie Belleza. Trafiłam do salonu przez...
~M.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 lipca 2025

D. - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Koloryzacja wygląda świetnie i...
~D.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 czerwca 2025

Mikołaj - ocena Fantastycznie!!! Lokal czysty, pachnący i piękny. Pani Wiktoria...
~Mikołaj
-

dodano: 10 czerwca 2025

Zuzanna - ocena Myślę że 6 gwiazdek to zdecydowanie za mało za tak świetnie wykonaną pracę....
~Zuzanna
-

dodano: 10 czerwca 2025

Monika - ocena Do Pani Elizy chodzę już od kilku lat i za każdym razem wychodzę zadowolona....
~Monika
-

dodano: 2 czerwca 2025

Katarzyna K. - ocena Opinie dodaje po 8 miesiacach od pierwszej wizyty. I za kazdym razem, a byly...
~Katarzyna K.
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 18 maja 2025

Amanda - ocena Do salonu Belleza trafilam z polecenia I od tamtej pory regularnie odwiedzam...
~Amanda
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 17 kwietnia 2025

Malwina - ocena Salon Belleza to prawdziwa przyjemność dla każdego, kto ceni sobie...
~Malwina
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 2 kwietnia 2025

T. - ocena Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Przepiękne miejsce, obsługa...
~T.
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 23 marca 2025

Klientka - ocena Najlepszy salon, w którym pracują profesjonalności, którzy lubią to co robią....
~Klientka
-

dodano: 20 marca 2025

doduś - ocena Miła obsługa ze strony pani Julii, polecam serdecznie każdemu , pani Julia to...
~doduś
-

dodano: 9 marca 2025

Wiktoria - ocena W salonie wykonane miałam sombre. Jestem bardzo zadowolona, bo efekt końcowy...
~Wiktoria
-

dodano: 28 lutego 2025

A. Beatrix - ocena Miałam przyjemność korzystać z usług tego salonu. Rzetelne i indywidulane...
~A. Beatrix
-

dodano: 27 lutego 2025

Ania - ocena Pani Wiktoria przesympatyczna osoba, zajęła się moim włosami. Efekt...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 21 lutego 2025

B. - ocena To jest najlepszy fryzjer z jaki zajmował się moimi włosami. Polecam
~B.
-

dodano: 11 lutego 2025

Zuzanna - ocena W końcu mam przepiękne włosy! Pani Wiktoria bardzo profesjonalna i miła...
~Zuzanna
-

dodano: 6 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry