Belnea Professional

Produkcja kosmetyków Drogerie

Gdańsk, Pelplińska 7

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna - ocena Kosmetyki są naprawdę dobre jakościowo. Osobiście używam kremu na dzień i na...
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 czerwca 2026

Angelina - ocena Nie spodziewałam się, że tak polubię kosmetyki Belnea. Szybko stały się...
~Angelina
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 14 czerwca 2026

Dominika - ocena Markę Belnea znam już jakiś czas i jestem pod wrażeniem jej rozwoju. Widać,...
~Dominika
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 maja 2026

Ala - ocena Polecam kosmetyki Belnea. Trafiłam na nie z polecenia mojej kosmetolog....
~Ala
-

dodano: 23 maja 2026

Kasia - ocena Stosuję linię rozświetlającą od Belnea już od dłuższego - te kosmetyki są...
~Kasia
-

Marysia - ocena Używam serum i kremu na noc z linii rozświetlającej Belnea - te kosmetyki są...
~Marysia
-

Karolina - ocena Firma z Gdańska, działająca na Gdańskiej Akademii Medycznej Nauk Stosowanych....
~Karolina
-

dodano: 22 maja 2026

Marzena - ocena Dobre składy i świetne efekty. Kosmetyków Belnea używam od jakichś 3 lat....
~Marzena
-

dodano: 22 maja 2026

Natalia - ocena Kosmetyki Belnea to dla mnie totalny hit, sprawiły, że moja skóra wygląda...
~Natalia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 9 kwietnia 2026

Ania - ocena Serum złote to dla mnie strzał w dziesiątkę. Używam go codziennie rano pod...
~Ania
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 marca 2026

Barbara - ocena Krem na dzień i na noc Belnea to najlepszy duet do pielęgnacji jaki znam:)...
~Barbara
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 marca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry